Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20173
| Назва: | Консервна промисловість України та відходи її виробництва |
| Інші назви: | Canning industry Ukraine and waste of its production |
| Автори: | Третяк, Х. Б. Бейко, Л. А. Лялик, А. Т. Tretiak, Ch. B. Beyco, L. A. Lyalyk, A. T. |
| Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя,Україна |
| Бібліографічний опис: | Третяк Х. Б. Консервна промисловість України та відходи її виробництва / Х. Б. Третяк, Л. А. Бейко, А. Т. Лялик // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 270. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
| Bibliographic description: | Tretiak Ch. B., Beyco L. A., Lyalyk A. T. (2016) Konservna promyslovist Ukrainy ta vidkhody yii vyrobnytstva [Canning industry Ukraine and waste of its production]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 270 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies" |
| Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
| Журнал/збірник: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
| Том: | Ⅱ |
| Дата публікації: | 17-лис-2016 |
| Дата внесення: | 24-бер-2017 |
| Видавництво: | ТНТУ TNTU |
| Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Часове охоплення: | 17-18 листопада 2016 року 17-18 November 2016 |
| УДК: | 664.8/.9 |
| Кількість сторінок: | 1 |
| Діапазон сторінок: | 270 |
| Початкова сторінка: | 270 |
| Кінцева сторінка: | 270 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20173 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016 |
| Перелік літератури: | 1.Вторичные материальные ресурсы пищевой промышленности (Образование и использование). Справочник. – М.: Экономика,1984. – 328с. 2.Дейнеко Л. В. Розвиток харчової промисловості України в умовах ринкових перетворень (проблеми теорії та практики) / Л.В. Дейнеко. — К. : Знання, 2006. — 331 с. |
| References: | 1.Vtorichnye materialnye resursy pishchevoi promyshlennosti (Obrazovanie i ispolzovanie). Spravochnik, M., Ekonomika,1984, 328p. 2.Deineko L. V. Rozvytok kharchovoi promyslovosti Ukrainy v umovakh rynkovykh peretvoren (problemy teorii ta praktyky), L.V. Deineko, K. : Znannia, 2006, 331 p. |
| Тип вмісту: | Article |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ConfATMT_2016vII_Tretiak_Ch_B-Canning_industry_Ukraine_270.pdf | 237,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| ConfATMT_2016vII_Tretiak_Ch_B-Canning_industry_Ukraine_270.djvu | 18,97 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| ConfATMT_2016vII_Tretiak_Ch_B-Canning_industry_Ukraine_270__COVER.jpg | 186,85 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.