Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20173

タイトル: Консервна промисловість України та відходи її виробництва
その他のタイトル: Canning industry Ukraine and waste of its production
著者: Третяк, Х. Б.
Бейко, Л. А.
Лялик, А. Т.
Tretiak, Ch. B.
Beyco, L. A.
Lyalyk, A. T.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя,Україна
Bibliographic description (Ukraine): Третяк Х. Б. Консервна промисловість України та відходи її виробництва / Х. Б. Третяк, Л. А. Бейко, А. Т. Лялик // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 270. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Tretiak Ch. B., Beyco L. A., Lyalyk A. T. (2016) Konservna promyslovist Ukrainy ta vidkhody yii vyrobnytstva [Canning industry Ukraine and waste of its production]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 270 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies"
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Volume: 
発行日: 17-11月-2016
Date of entry: 24-3月-2017
出版者: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 17-18 листопада 2016 року
17-18 November 2016
UDC: 664.8/.9
Number of pages: 1
Page range: 270
Start page: 270
End page: 270
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20173
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016
References (Ukraine): 1.Вторичные материальные ресурсы пищевой промышленности (Образование и использование). Справочник. – М.: Экономика,1984. – 328с.
2.Дейнеко Л. В. Розвиток харчової промисловості України в умовах ринкових перетворень (проблеми теорії та практики) / Л.В. Дейнеко. — К. : Знання, 2006. — 331 с.
References (International): 1.Vtorichnye materialnye resursy pishchevoi promyshlennosti (Obrazovanie i ispolzovanie). Spravochnik, M., Ekonomika,1984, 328p.
2.Deineko L. V. Rozvytok kharchovoi promyslovosti Ukrainy v umovakh rynkovykh peretvoren (problemy teorii ta praktyky), L.V. Deineko, K. : Znannia, 2006, 331 p.
Content type: Article
出現コレクション:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016)



このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。