Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20173

Назва: Консервна промисловість України та відходи її виробництва
Інші назви: Canning industry Ukraine and waste of its production
Автори: Третяк, Х. Б.
Бейко, Л. А.
Лялик, А. Т.
Tretiak, Ch. B.
Beyco, L. A.
Lyalyk, A. T.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя,Україна
Бібліографічний опис: Третяк Х. Б. Консервна промисловість України та відходи її виробництва / Х. Б. Третяк, Л. А. Бейко, А. Т. Лялик // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 270. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Tretiak Ch. B., Beyco L. A., Lyalyk A. T. (2016) Konservna promyslovist Ukrainy ta vidkhody yii vyrobnytstva [Canning industry Ukraine and waste of its production]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 270 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies"
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Том: 
Дата публікації: 17-лис-2016
Дата внесення: 24-бер-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 17-18 листопада 2016 року
17-18 November 2016
УДК: 664.8/.9
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 270
Початкова сторінка: 270
Кінцева сторінка: 270
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20173
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016
Перелік літератури: 1.Вторичные материальные ресурсы пищевой промышленности (Образование и использование). Справочник. – М.: Экономика,1984. – 328с.
2.Дейнеко Л. В. Розвиток харчової промисловості України в умовах ринкових перетворень (проблеми теорії та практики) / Л.В. Дейнеко. — К. : Знання, 2006. — 331 с.
References: 1.Vtorichnye materialnye resursy pishchevoi promyshlennosti (Obrazovanie i ispolzovanie). Spravochnik, M., Ekonomika,1984, 328p.
2.Deineko L. V. Rozvytok kharchovoi promyslovosti Ukrainy v umovakh rynkovykh peretvoren (problemy teorii ta praktyky), L.V. Deineko, K. : Znannia, 2006, 331 p.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.