霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20146
| Title: | Удосконалення технології сушіння кореню селери |
| Other Titles: | Improvement of technology of drying to cornu of celery |
| Authors: | Мурашко, К. С. Перець, А. О. Шутюк, В. В. Murashko, K. S. Perets, A. O. Shutyuk, V. V. |
| Affiliation: | Національний університет харчових технологій, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Мурашко К. С. Удосконалення технології сушіння кореню селери / К. С. Мурашко, А. О. Перець, В. В. Шутюк // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 248. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
| Bibliographic description (International): | Murashko K. S., Perets A. O., Shutyuk V. V. (2016) Udoskonalennia tekhnolohii sushinnia koreniu selery [Improvement of technology of drying to cornu of celery]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 248 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies" |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
| Volume: | Ⅱ |
| Issue Date: | 17-十一月-2016 |
| Date of entry: | 24-三月-2017 |
| Publisher: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Temporal Coverage: | 17-18 листопада 2016 року 17-18 November 2016 |
| UDC: | 631.365.23 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 248 |
| Start page: | 248 |
| End page: | 248 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20146 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016 |
| References (Ukraine): | 1. Довідник технолога харчоконцентратного і овочесушильного виробництва / В.М. Гуляєв, Н.В. Дрьоміна, З.О. Кац та ін; Під ред. В.М. Гуляєва. - М: Легка і харчова промисловість, 1984. - 488 с., с.307-308. 2. Хімічний склад харчових продуктів / М. Агропромиздат, 1987 – 223 с. |
| References (International): | 1. Dovidnyk tekhnoloha kharchokontsentratnoho i ovochesushylnoho vyrobnytstva, V.M. Huliaiev, N.V. Dromina, Z.O. Kats ta in; Pid red. V.M. Huliaieva, M: Lehka i kharchova promyslovist, 1984, 488 p., P.307-308. 2. Khimichnyi sklad kharchovykh produktiv, M. Ahropromyzdat, 1987 – 223 p. |
| Content type: | Article |
| �蝷箔����: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016) |
��辣銝剔�﹝獢�:
| 獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
|---|---|---|---|---|
| ConfATMT_2016vII_Murashko_K_S-Improvement_of_technology_248.pdf | 237,21 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
| ConfATMT_2016vII_Murashko_K_S-Improvement_of_technology_248.djvu | 18,66 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
| ConfATMT_2016vII_Murashko_K_S-Improvement_of_technology_248__COVER.jpg | 207,72 kB | JPEG | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.