Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20146

Langanzeige der Metadaten
DC ElementWertSprache
dc.contributor.authorМурашко, К. С.uk
dc.contributor.authorПерець, А. О.uk
dc.contributor.authorШутюк, В. В.uk
dc.contributor.authorMurashko, K. S.uk
dc.contributor.authorPerets, A. O.uk
dc.contributor.authorShutyuk, V. V.uk
dc.coverage.temporal17-18 листопада 2016 рокуuk
dc.coverage.temporal17-18 November 2016uk
dc.date.accessioned2017-03-24T22:11:11Z-
dc.date.available2017-03-24T22:11:11Z-
dc.date.created2016-11-17uk
dc.date.issued2016-11-17uk
dc.identifier.citationМурашко К. С. Удосконалення технології сушіння кореню селери / К. С. Мурашко, А. О. Перець, В. В. Шутюк // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 248. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20146-
dc.format.extent248uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
dc.relation.ispartofMaterials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies"uk
dc.titleУдосконалення технології сушіння кореню селериuk
dc.title.alternativeImprovement of technology of drying to cornu of celeryuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.format.pages1uk
dc.subject.udc631.365.23uk
dc.relation.references1. Довідник технолога харчоконцентратного і овочесушильного виробництва / В.М. Гуляєв, Н.В. Дрьоміна, З.О. Кац та ін; Під ред. В.М. Гуляєва. - М: Легка і харчова промисловість, 1984. - 488 с., с.307-308.uk
dc.relation.references2. Хімічний склад харчових продуктів / М. Агропромиздат, 1987 – 223 с.uk
dc.relation.referencesen1. Dovidnyk tekhnoloha kharchokontsentratnoho i ovochesushylnoho vyrobnytstva, V.M. Huliaiev, N.V. Dromina, Z.O. Kats ta in; Pid red. V.M. Huliaieva, M: Lehka i kharchova promyslovist, 1984, 488 p., P.307-308.uk
dc.relation.referencesen2. Khimichnyi sklad kharchovykh produktiv, M. Ahropromyzdat, 1987 – 223 p.uk
dc.identifier.citationenMurashko K. S., Perets A. O., Shutyuk V. V. (2016) Udoskonalennia tekhnolohii sushinnia koreniu selery [Improvement of technology of drying to cornu of celery]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 248 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationНаціональний університет харчових технологій, Українаuk
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
dc.citation.volumeuk
dc.citation.spage248uk
dc.citation.epage248uk
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“uk
Enthalten in den Sammlungen:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016)



Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.