Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20146

Назва: Удосконалення технології сушіння кореню селери
Інші назви: Improvement of technology of drying to cornu of celery
Автори: Мурашко, К. С.
Перець, А. О.
Шутюк, В. В.
Murashko, K. S.
Perets, A. O.
Shutyuk, V. V.
Приналежність: Національний університет харчових технологій, Україна
Бібліографічний опис: Мурашко К. С. Удосконалення технології сушіння кореню селери / К. С. Мурашко, А. О. Перець, В. В. Шутюк // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 248. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Murashko K. S., Perets A. O., Shutyuk V. V. (2016) Udoskonalennia tekhnolohii sushinnia koreniu selery [Improvement of technology of drying to cornu of celery]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 248 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies"
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Том: 
Дата публікації: 17-лис-2016
Дата внесення: 24-бер-2017
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 17-18 листопада 2016 року
17-18 November 2016
УДК: 631.365.23
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 248
Початкова сторінка: 248
Кінцева сторінка: 248
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20146
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016
Перелік літератури: 1. Довідник технолога харчоконцентратного і овочесушильного виробництва / В.М. Гуляєв, Н.В. Дрьоміна, З.О. Кац та ін; Під ред. В.М. Гуляєва. - М: Легка і харчова промисловість, 1984. - 488 с., с.307-308.
2. Хімічний склад харчових продуктів / М. Агропромиздат, 1987 – 223 с.
References: 1. Dovidnyk tekhnoloha kharchokontsentratnoho i ovochesushylnoho vyrobnytstva, V.M. Huliaiev, N.V. Dromina, Z.O. Kats ta in; Pid red. V.M. Huliaieva, M: Lehka i kharchova promyslovist, 1984, 488 p., P.307-308.
2. Khimichnyi sklad kharchovykh produktiv, M. Ahropromyzdat, 1987 – 223 p.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.