Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20146
Title: | Удосконалення технології сушіння кореню селери |
Other Titles: | Improvement of technology of drying to cornu of celery |
Authors: | Мурашко, К. С. Перець, А. О. Шутюк, В. В. Murashko, K. S. Perets, A. O. Shutyuk, V. V. |
Affiliation: | Національний університет харчових технологій, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Мурашко К. С. Удосконалення технології сушіння кореню селери / К. С. Мурашко, А. О. Перець, В. В. Шутюк // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 248. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Murashko K. S., Perets A. O., Shutyuk V. V. (2016) Udoskonalennia tekhnolohii sushinnia koreniu selery [Improvement of technology of drying to cornu of celery]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 248 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies" |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Volume: | Ⅱ |
Issue Date: | 17-Nov-2016 |
Date of entry: | 24-Mar-2017 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 17-18 листопада 2016 року 17-18 November 2016 |
UDC: | 631.365.23 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 248 |
Start page: | 248 |
End page: | 248 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20146 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016 |
References (Ukraine): | 1. Довідник технолога харчоконцентратного і овочесушильного виробництва / В.М. Гуляєв, Н.В. Дрьоміна, З.О. Кац та ін; Під ред. В.М. Гуляєва. - М: Легка і харчова промисловість, 1984. - 488 с., с.307-308. 2. Хімічний склад харчових продуктів / М. Агропромиздат, 1987 – 223 с. |
References (International): | 1. Dovidnyk tekhnoloha kharchokontsentratnoho i ovochesushylnoho vyrobnytstva, V.M. Huliaiev, N.V. Dromina, Z.O. Kats ta in; Pid red. V.M. Huliaieva, M: Lehka i kharchova promyslovist, 1984, 488 p., P.307-308. 2. Khimichnyi sklad kharchovykh produktiv, M. Ahropromyzdat, 1987 – 223 p. |
Content type: | Article |
Appears in Collections: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ConfATMT_2016vII_Murashko_K_S-Improvement_of_technology_248.pdf | 237,21 kB | Adobe PDF | View/Open | |
ConfATMT_2016vII_Murashko_K_S-Improvement_of_technology_248.djvu | 18,66 kB | DjVu | View/Open | |
ConfATMT_2016vII_Murashko_K_S-Improvement_of_technology_248__COVER.jpg | 207,72 kB | JPEG | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.