Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20042

Tytuł: Амінокислотний склад молочно-білкових копреципітатів
Inne tytuły: Amino acid composition of milk-protein co-precipitates
Authors: Гніцевич, В. А.
Дейниченко, Л. Г.
Gnitsevych, V. A.
Deinychenko, L. G.
Akcesoria: Київський національний торговельно-економічний університет, Україна
Cytat: Гніцевич В. А. Амінокислотний склад молочно-білкових копреципітатів / В. А. Гніцевич, Л. Г. Дейниченко // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 228–229. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Gnitsevych V. A., Deinychenko L. G. (2016) Aminokyslotnyi sklad molochno-bilkovykh kopretsypitativ [Amino acid composition of milk-protein co-precipitates]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 228-229 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies"
Konferencja/wydarzenie: Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Tom: 
Data wydania: 17-lis-2016
Date of entry: 24-mar-2017
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 17-18 листопада 2016 року
17-18 November 2016
UDC: 641.12
637.247
Strony: 2
Zakres stron: 228-229
Główna strona: 228
Strona końcowa: 229
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20042
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016
Wykaz piśmiennictwa: 1. Smith G.M. The production and utilization of milk proteins // Milk md.– 1975.– v. 76 – № 2.– P. 25.
2. Дейниченко Г.В., Юдіна Т.І., Ветров В.М. Нові види копреципітатів та їх використання в харчових технологіях: Монографія.– Донецьк: Донеччина, 2010.– 176 с.
3. Евдокимов И.А. Переработка молочной сыворотки: понятная стратегия, реальные технологии, адекватные инвестиции, востребованные продукты/ И. Евдокимов, А. Храмцов, П. Мертин // Молочная промышленность. – 2015. – №5. – С. 36–41.
4. Золотарева М.С. Мембранные процессы втехнологии переработки сыворотки / М.С. Золотарева, В.К. Топалов // Переработка молока. – 2014. – №5. – С. 10–12.
5. Хмарская Н. Рынок сывороточного белка в свете мировых тенденций / Н. Хмарская // Продукты & ингредиенты. – 2014. – №11(119). – С. 32–33.
References: 1. Smith G.M. The production and utilization of milk proteins, Milk md, 1975, v. 76 – No 2, P. 25.
2. Deinychenko H.V., Yudina T.I., Vetrov V.M. Novi vydy kopretsypitativ ta yikh vykorystannia v kharchovykh tekhnolohiiakh: monograph, Donetsk: Donechchyna, 2010, 176 p.
3. Evdokimov I.A. Pererabotka molochnoi syvorotki: poniatnaia stratehiia, realnye tekhnolohii, adekvatnye investitsii, vostrebovannye produkty/ I. Evdokimov, A. Khramtsov, P. Mertin, Molochnaia promyshlennost, 2015, No 5, P. 36–41.
4. Zolotareva M.S. Membrannye protsessy vtekhnolohii pererabotki syvorotki, M.S. Zolotareva, V.K. Topalov, Pererabotka moloka, 2014, No 5, P. 10–12.
5. Khmarskaia N. Rynok syvorotochnoho belka v svete mirovykh tendentsii, N. Khmarskaia, Produkty & inhredienty, 2014, No 11(119), P. 32–33.
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi