Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20042
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гніцевич, В. А. | uk |
dc.contributor.author | Дейниченко, Л. Г. | uk |
dc.contributor.author | Gnitsevych, V. A. | uk |
dc.contributor.author | Deinychenko, L. G. | uk |
dc.coverage.temporal | 17-18 листопада 2016 року | uk |
dc.coverage.temporal | 17-18 November 2016 | uk |
dc.date.accessioned | 2017-03-24T21:36:09Z | - |
dc.date.available | 2017-03-24T21:36:09Z | - |
dc.date.created | 2016-11-17 | uk |
dc.date.issued | 2016-11-17 | uk |
dc.identifier.citation | Гніцевич В. А. Амінокислотний склад молочно-білкових копреципітатів / В. А. Гніцевич, Л. Г. Дейниченко // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 228–229. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20042 | - |
dc.format.extent | 228-229 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.relation.ispartof | Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies" | uk |
dc.title | Амінокислотний склад молочно-білкових копреципітатів | uk |
dc.title.alternative | Amino acid composition of milk-protein co-precipitates | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.format.pages | 2 | uk |
dc.subject.udc | 641.12 | uk |
dc.subject.udc | 637.247 | uk |
dc.relation.references | 1. Smith G.M. The production and utilization of milk proteins // Milk md.– 1975.– v. 76 – № 2.– P. 25. | uk |
dc.relation.references | 2. Дейниченко Г.В., Юдіна Т.І., Ветров В.М. Нові види копреципітатів та їх використання в харчових технологіях: Монографія.– Донецьк: Донеччина, 2010.– 176 с. | uk |
dc.relation.references | 3. Евдокимов И.А. Переработка молочной сыворотки: понятная стратегия, реальные технологии, адекватные инвестиции, востребованные продукты/ И. Евдокимов, А. Храмцов, П. Мертин // Молочная промышленность. – 2015. – №5. – С. 36–41. | uk |
dc.relation.references | 4. Золотарева М.С. Мембранные процессы втехнологии переработки сыворотки / М.С. Золотарева, В.К. Топалов // Переработка молока. – 2014. – №5. – С. 10–12. | uk |
dc.relation.references | 5. Хмарская Н. Рынок сывороточного белка в свете мировых тенденций / Н. Хмарская // Продукты & ингредиенты. – 2014. – №11(119). – С. 32–33. | uk |
dc.relation.referencesen | 1. Smith G.M. The production and utilization of milk proteins, Milk md, 1975, v. 76 – No 2, P. 25. | uk |
dc.relation.referencesen | 2. Deinychenko H.V., Yudina T.I., Vetrov V.M. Novi vydy kopretsypitativ ta yikh vykorystannia v kharchovykh tekhnolohiiakh: monograph, Donetsk: Donechchyna, 2010, 176 p. | uk |
dc.relation.referencesen | 3. Evdokimov I.A. Pererabotka molochnoi syvorotki: poniatnaia stratehiia, realnye tekhnolohii, adekvatnye investitsii, vostrebovannye produkty/ I. Evdokimov, A. Khramtsov, P. Mertin, Molochnaia promyshlennost, 2015, No 5, P. 36–41. | uk |
dc.relation.referencesen | 4. Zolotareva M.S. Membrannye protsessy vtekhnolohii pererabotki syvorotki, M.S. Zolotareva, V.K. Topalov, Pererabotka moloka, 2014, No 5, P. 10–12. | uk |
dc.relation.referencesen | 5. Khmarskaia N. Rynok syvorotochnoho belka v svete mirovykh tendentsii, N. Khmarskaia, Produkty & inhredienty, 2014, No 11(119), P. 32–33. | uk |
dc.identifier.citationen | Gnitsevych V. A., Deinychenko L. G. (2016) Aminokyslotnyi sklad molochno-bilkovykh kopretsypitativ [Amino acid composition of milk-protein co-precipitates]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 228-229 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Київський національний торговельно-економічний університет, Україна | uk |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.citation.volume | Ⅱ | uk |
dc.citation.spage | 228 | uk |
dc.citation.epage | 229 | uk |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016) |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.