Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20042
Назва: | Амінокислотний склад молочно-білкових копреципітатів |
Інші назви: | Amino acid composition of milk-protein co-precipitates |
Автори: | Гніцевич, В. А. Дейниченко, Л. Г. Gnitsevych, V. A. Deinychenko, L. G. |
Приналежність: | Київський національний торговельно-економічний університет, Україна |
Бібліографічний опис: | Гніцевич В. А. Амінокислотний склад молочно-білкових копреципітатів / В. А. Гніцевич, Л. Г. Дейниченко // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 228–229. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Gnitsevych V. A., Deinychenko L. G. (2016) Aminokyslotnyi sklad molochno-bilkovykh kopretsypitativ [Amino acid composition of milk-protein co-precipitates]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 228-229 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies" |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Том: | Ⅱ |
Дата публікації: | 17-лис-2016 |
Дата внесення: | 24-бер-2017 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 17-18 листопада 2016 року 17-18 November 2016 |
УДК: | 641.12 637.247 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 228-229 |
Початкова сторінка: | 228 |
Кінцева сторінка: | 229 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20042 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016 |
Перелік літератури: | 1. Smith G.M. The production and utilization of milk proteins // Milk md.– 1975.– v. 76 – № 2.– P. 25. 2. Дейниченко Г.В., Юдіна Т.І., Ветров В.М. Нові види копреципітатів та їх використання в харчових технологіях: Монографія.– Донецьк: Донеччина, 2010.– 176 с. 3. Евдокимов И.А. Переработка молочной сыворотки: понятная стратегия, реальные технологии, адекватные инвестиции, востребованные продукты/ И. Евдокимов, А. Храмцов, П. Мертин // Молочная промышленность. – 2015. – №5. – С. 36–41. 4. Золотарева М.С. Мембранные процессы втехнологии переработки сыворотки / М.С. Золотарева, В.К. Топалов // Переработка молока. – 2014. – №5. – С. 10–12. 5. Хмарская Н. Рынок сывороточного белка в свете мировых тенденций / Н. Хмарская // Продукты & ингредиенты. – 2014. – №11(119). – С. 32–33. |
References: | 1. Smith G.M. The production and utilization of milk proteins, Milk md, 1975, v. 76 – No 2, P. 25. 2. Deinychenko H.V., Yudina T.I., Vetrov V.M. Novi vydy kopretsypitativ ta yikh vykorystannia v kharchovykh tekhnolohiiakh: monograph, Donetsk: Donechchyna, 2010, 176 p. 3. Evdokimov I.A. Pererabotka molochnoi syvorotki: poniatnaia stratehiia, realnye tekhnolohii, adekvatnye investitsii, vostrebovannye produkty/ I. Evdokimov, A. Khramtsov, P. Mertin, Molochnaia promyshlennost, 2015, No 5, P. 36–41. 4. Zolotareva M.S. Membrannye protsessy vtekhnolohii pererabotki syvorotki, M.S. Zolotareva, V.K. Topalov, Pererabotka moloka, 2014, No 5, P. 10–12. 5. Khmarskaia N. Rynok syvorotochnoho belka v svete mirovykh tendentsii, N. Khmarskaia, Produkty & inhredienty, 2014, No 11(119), P. 32–33. |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016) |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.