Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20035
Назва: | Зміни рН і ОВП у плодах і овочах при зберіганні |
Інші назви: | Change of pH and ORP in fruits and vegetables during storage |
Автори: | Сулік, О. П. Покотило, О. С. Sulik, O. P. Pokotylo, O. S. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Сулік О. П. Зміни рН і ОВП у плодах і овочах при зберіганні / О. П. Сулік, О. С. Покотило // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 268. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Sulik O. P., Pokotylo O. S. (2016) Zminy rN i OVP u plodakh i ovochakh pry zberihanni [Change of pH and ORP in fruits and vegetables during storage]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 268 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies" |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Том: | Ⅱ |
Дата публікації: | 17-лис-2016 |
Дата внесення: | 24-бер-2017 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 17-18 листопада 2016 року 17-18 November 2016 |
УДК: | 664.8.031 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 268 |
Початкова сторінка: | 268 |
Кінцева сторінка: | 268 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20035 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://docs.google.com/document/d/1b4xk4ZT_IzgQtMowDgjD06DS5v0uiWg4qfXM1PGwbBU/edit http://butikzdorovja.de/butikzdorovja/chto-takoe-redoks-potentsial-i-svobodnye-radikaly |
Перелік літератури: | 1.Методи визначення фізико-хімічних показників в харчових продуктах [Електронний ресурс] / Режим доступу: https://docs.google.com/document/d/1b4xk4ZT_IzgQtMowDgjD06DS5v0uiWg4qfXM1PGwbBU/edit - Назва з екрану. 2.Что такое редокс-потенциал и свободные радикалы? [Електронний ресурс] / Режим доступу: http://butikzdorovja.de/butikzdorovja/chto-takoe-redoks-potentsial-i-svobodnye-radikaly - Назва з екрану. |
References: | 1.Metody vyznachennia fizyko-khimichnykh pokaznykiv v kharchovykh produktakh [Electronic resource], Access mode: https://docs.google.com/document/d/1b4xk4ZT_IzgQtMowDgjD06DS5v0uiWg4qfXM1PGwbBU/edit - Title from the screen. 2.Chto takoe redoks-potentsial i svobodnye radikaly? [Electronic resource], Access mode: http://butikzdorovja.de/butikzdorovja/chto-takoe-redoks-potentsial-i-svobodnye-radikaly - Title from the screen. |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ConfATMT_2016vII_Sulik_O_P-Change_of_pH_and_ORP_in_fruits_268.pdf | 237,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ConfATMT_2016vII_Sulik_O_P-Change_of_pH_and_ORP_in_fruits_268.djvu | 22,21 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ConfATMT_2016vII_Sulik_O_P-Change_of_pH_and_ORP_in_fruits_268__COVER.jpg | 191,53 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.