Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20035
Titolo: | Зміни рН і ОВП у плодах і овочах при зберіганні |
Titoli alternativi: | Change of pH and ORP in fruits and vegetables during storage |
Autori: | Сулік, О. П. Покотило, О. С. Sulik, O. P. Pokotylo, O. S. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Сулік О. П. Зміни рН і ОВП у плодах і овочах при зберіганні / О. П. Сулік, О. С. Покотило // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 268. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Sulik O. P., Pokotylo O. S. (2016) Zminy rN i OVP u plodakh i ovochakh pry zberihanni [Change of pH and ORP in fruits and vegetables during storage]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 268 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies" |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Volume: | Ⅱ |
Data: | 17-nov-2016 |
Date of entry: | 24-mar-2017 |
Editore: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 17-18 листопада 2016 року 17-18 November 2016 |
UDC: | 664.8.031 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 268 |
Start page: | 268 |
End page: | 268 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20035 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016 |
URL for reference material: | https://docs.google.com/document/d/1b4xk4ZT_IzgQtMowDgjD06DS5v0uiWg4qfXM1PGwbBU/edit http://butikzdorovja.de/butikzdorovja/chto-takoe-redoks-potentsial-i-svobodnye-radikaly |
References (Ukraine): | 1.Методи визначення фізико-хімічних показників в харчових продуктах [Електронний ресурс] / Режим доступу: https://docs.google.com/document/d/1b4xk4ZT_IzgQtMowDgjD06DS5v0uiWg4qfXM1PGwbBU/edit - Назва з екрану. 2.Что такое редокс-потенциал и свободные радикалы? [Електронний ресурс] / Режим доступу: http://butikzdorovja.de/butikzdorovja/chto-takoe-redoks-potentsial-i-svobodnye-radikaly - Назва з екрану. |
References (International): | 1.Metody vyznachennia fizyko-khimichnykh pokaznykiv v kharchovykh produktakh [Electronic resource], Access mode: https://docs.google.com/document/d/1b4xk4ZT_IzgQtMowDgjD06DS5v0uiWg4qfXM1PGwbBU/edit - Title from the screen. 2.Chto takoe redoks-potentsial i svobodnye radikaly? [Electronic resource], Access mode: http://butikzdorovja.de/butikzdorovja/chto-takoe-redoks-potentsial-i-svobodnye-radikaly - Title from the screen. |
Content type: | Article |
È visualizzato nelle collezioni: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016) |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
ConfATMT_2016vII_Sulik_O_P-Change_of_pH_and_ORP_in_fruits_268.pdf | 237,54 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
ConfATMT_2016vII_Sulik_O_P-Change_of_pH_and_ORP_in_fruits_268.djvu | 22,21 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
ConfATMT_2016vII_Sulik_O_P-Change_of_pH_and_ORP_in_fruits_268__COVER.jpg | 191,53 kB | JPEG | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.