Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20035

Tytuł: Зміни рН і ОВП у плодах і овочах при зберіганні
Inne tytuły: Change of pH and ORP in fruits and vegetables during storage
Authors: Сулік, О. П.
Покотило, О. С.
Sulik, O. P.
Pokotylo, O. S.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Cytat: Сулік О. П. Зміни рН і ОВП у плодах і овочах при зберіганні / О. П. Сулік, О. С. Покотило // Збірник тез доповідей Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 17-18 листопада 2016 року. — Т. : ТНТУ, 2016. — Том Ⅱ. — С. 268. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Sulik O. P., Pokotylo O. S. (2016) Zminy rN i OVP u plodakh i ovochakh pry zberihanni [Change of pH and ORP in fruits and vegetables during storage]. Book of abstract the Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 17-18 November 2016), vol. Ⅱ, pp. 268 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Materials of Ⅴ International scientific and technical conference of young researchers and students "Actual problems of modern technologies"
Konferencja/wydarzenie: Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Tom: 
Data wydania: 17-lis-2016
Date of entry: 24-mar-2017
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 17-18 листопада 2016 року
17-18 November 2016
UDC: 664.8.031
Strony: 1
Zakres stron: 268
Główna strona: 268
Strona końcowa: 268
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/20035
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2016
Związane URL literatura: https://docs.google.com/document/d/1b4xk4ZT_IzgQtMowDgjD06DS5v0uiWg4qfXM1PGwbBU/edit
http://butikzdorovja.de/butikzdorovja/chto-takoe-redoks-potentsial-i-svobodnye-radikaly
Wykaz piśmiennictwa: 1.Методи визначення фізико-хімічних показників в харчових продуктах [Електронний ресурс] / Режим доступу: https://docs.google.com/document/d/1b4xk4ZT_IzgQtMowDgjD06DS5v0uiWg4qfXM1PGwbBU/edit - Назва з екрану.
2.Что такое редокс-потенциал и свободные радикалы? [Електронний ресурс] / Режим доступу: http://butikzdorovja.de/butikzdorovja/chto-takoe-redoks-potentsial-i-svobodnye-radikaly - Назва з екрану.
References: 1.Metody vyznachennia fizyko-khimichnykh pokaznykiv v kharchovykh produktakh [Electronic resource], Access mode: https://docs.google.com/document/d/1b4xk4ZT_IzgQtMowDgjD06DS5v0uiWg4qfXM1PGwbBU/edit - Title from the screen.
2.Chto takoe redoks-potentsial i svobodnye radikaly? [Electronic resource], Access mode: http://butikzdorovja.de/butikzdorovja/chto-takoe-redoks-potentsial-i-svobodnye-radikaly - Title from the screen.
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2016)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi