Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19598

Tytuł: Консервовані солодкі соуси з додаванням цибулі
Authors: Бейко, Л. А.
Akcesoria: Тернопільський національний університет імені Івана Пулюя
Cytat: Бейко Л. А. Консервовані солодкі соуси з додаванням цибулі / Л. А. Бейко // Збірник тез доповідей ⅩⅦ наукової конференції ТНТУ ім. Івана Пулюя, 20-21 листопада 2013 року. — Т. : ТНТУ, 2013. — Том Ⅰ : Природничі науки та інформаційні технології. — С. 72. — (Секція: Хімія, хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description: Beiko L. A. (2013) Konservovani solodki sousy z dodavanniam tsybuli. Materials of ⅩⅦ Conference TNTU I. Pul'uj (Tern., 20-21 November 2013), vol. Ⅰ, pp. 72 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей ⅩⅦ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Materials of ⅩⅦ Conference Ternopil National Technical University I. Pul'uj
Konferencja/wydarzenie: ⅩⅦ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей ⅩⅦ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Tom: Ⅰ : Природничі науки та інформаційні технології
Data wydania: 20-lis-2013
Date of entry: 15-mar-2017
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 20-21 листопада 2013 року
20-21 November 2013
UDC: 664.8
Strony: 1
Zakres stron: 72
Główna strona: 72
Strona końcowa: 72
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19598
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:ⅩⅦ наукова конференція ТНТУ ім. Івана Пулюя (2013)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi