Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19598

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБейко, Л. А.uk
dc.coverage.temporal20-21 листопада 2013 рокуuk
dc.coverage.temporal20-21 November 2013uk
dc.date.accessioned2017-03-15T11:12:42Z-
dc.date.available2017-03-15T11:12:42Z-
dc.date.created2013-11-20uk
dc.date.issued2013-11-20uk
dc.identifier.citationБейко Л. А. Консервовані солодкі соуси з додаванням цибулі / Л. А. Бейко // Збірник тез доповідей ⅩⅦ наукової конференції ТНТУ ім. Івана Пулюя, 20-21 листопада 2013 року. — Т. : ТНТУ, 2013. — Том Ⅰ : Природничі науки та інформаційні технології. — С. 72. — (Секція: Хімія, хімічна, біологічна та харчова технології).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19598-
dc.format.extent72uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей ⅩⅦ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюяuk
dc.relation.ispartofMaterials of ⅩⅦ Conference Ternopil National Technical University I. Pul'ujuk
dc.titleКонсервовані солодкі соуси з додаванням цибуліuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameТернопільuk
dc.coverage.placenameTernopiluk
dc.format.pages1uk
dc.subject.udc664.8uk
dc.identifier.citationenBeiko L. A. (2013) Konservovani solodki sousy z dodavanniam tsybuli. Materials of ⅩⅦ Conference TNTU I. Pul'uj (Tern., 20-21 November 2013), vol. Ⅰ, pp. 72 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationТернопільський національний університет імені Івана Пулюяuk
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей ⅩⅦ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюяuk
dc.citation.volumeⅠ : Природничі науки та інформаційні технологіїuk
dc.citation.spage72uk
dc.citation.epage72uk
dc.citation.conferenceⅩⅦ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюяuk
Розташовується у зібраннях:ⅩⅦ наукова конференція ТНТУ ім. Івана Пулюя (2013)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.