Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19598

Pealkiri: Консервовані солодкі соуси з додаванням цибулі
Autor: Бейко, Л. А.
Affiliation: Тернопільський національний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Бейко Л. А. Консервовані солодкі соуси з додаванням цибулі / Л. А. Бейко // Збірник тез доповідей ⅩⅦ наукової конференції ТНТУ ім. Івана Пулюя, 20-21 листопада 2013 року. — Т. : ТНТУ, 2013. — Том Ⅰ : Природничі науки та інформаційні технології. — С. 72. — (Секція: Хімія, хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Beiko L. A. (2013) Konservovani solodki sousy z dodavanniam tsybuli. Materials of ⅩⅦ Conference TNTU I. Pul'uj (Tern., 20-21 November 2013), vol. Ⅰ, pp. 72 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей ⅩⅦ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Materials of ⅩⅦ Conference Ternopil National Technical University I. Pul'uj
Conference/Event: ⅩⅦ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Збірник тез доповідей ⅩⅦ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Volume: Ⅰ : Природничі науки та інформаційні технології
Ilmumisaasta: 20-nov-2013
Date of entry: 15-mär-2017
Kirjastaja: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 20-21 листопада 2013 року
20-21 November 2013
UDC: 664.8
Number of pages: 1
Page range: 72
Start page: 72
End page: 72
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19598
Content type: Article
Asub kollektsiooni(de)s:ⅩⅦ наукова конференція ТНТУ ім. Івана Пулюя (2013)



Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.