Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19304
タイトル: Залізовмісні харчові функціональні інгредієнти
その他のタイトル: Iron-containing food functional ingredients.
著者: Шевчишин, Марія Ігорівна
Shevchyshyn, Mariia
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Шевчишин М.І. Залізовмісні харчові функціональні інгредієнти : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ М.І. Шевчишин ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с.
Bibliographic description (International): Shevchyshyn M.I. Iron-containing food functional ingredients. 8.05170107 «Technologies of storage, preservation and processing of fruit and vegetables» / M.I. Shevchyshyn – Ternopil Ivan Puluj National Technical University. – Ternopil, 2017.
発行日: 2月-2017
Date of entry: 22-2月-2017
出版者: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Юкало, Володимир Глібович
キーワード: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
ФОСФОПРОТЕЇНИ
PHOSPHOPROTEIN
ПРОТЕОЛІЗ
PROTEOLYSIS
ФОСФОПЕПТИДИ
PHOSPHOPEPTIDES
ЗАЛІЗОВМІСНІ ФУНКЦІОНАЛЬНІ ІНГРЕДІЄНТИ
IRON-CONTAINING FUNCTIONAL INGREDIENTS
抄録: В дипломній роботі проведено дослідження процесу протеолізу фосфопротеїнового субстрату панкреатином у фізіологічних умовах. Виділено фосфопептиди шляхом їх осадження з гідролізату хлоридом заліза. Встановлено елементний склад отриманих препаратів фосфопептидів, який підтверджує залізовмісну форму, що дозволяє рекомендувати їх як залізовмісні функціональні харчові інгредієнти.
This graduation degree offers the research of the process of proteolysis of phosphoprotein pancreatic substrate (total micellar casein) under physiological conditions. Phosphopeptides were extracted by their precipitation with hydrolyzated ferric chloride. The cell composition of obtained phosphopeptides was established that confirmed ferriferous form. Therefore it may be recommended as ferriferous functional food ingredients.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19304
Content type: Thesis
出現コレクション:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
Shevchyshyn_Iron-containing food functional ingredients.pdf163,8 kBAdobe PDF見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

Yönetim Araçları