Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19304
Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.advisorЮкало, Володимир Глібович-
dc.contributor.authorШевчишин, Марія Ігорівна-
dc.contributor.authorShevchyshyn, Mariia-
dc.date.accessioned2017-02-22T14:44:32Z-
dc.date.available2017-02-22T14:44:32Z-
dc.date.issued2017-02-
dc.identifier.citationШевчишин М.І. Залізовмісні харчові функціональні інгредієнти : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ М.І. Шевчишин ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19304-
dc.description.abstractВ дипломній роботі проведено дослідження процесу протеолізу фосфопротеїнового субстрату панкреатином у фізіологічних умовах. Виділено фосфопептиди шляхом їх осадження з гідролізату хлоридом заліза. Встановлено елементний склад отриманих препаратів фосфопептидів, який підтверджує залізовмісну форму, що дозволяє рекомендувати їх як залізовмісні функціональні харчові інгредієнти.uk
dc.description.abstractThis graduation degree offers the research of the process of proteolysis of phosphoprotein pancreatic substrate (total micellar casein) under physiological conditions. Phosphopeptides were extracted by their precipitation with hydrolyzated ferric chloride. The cell composition of obtained phosphopeptides was established that confirmed ferriferous form. Therefore it may be recommended as ferriferous functional food ingredients.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.subject8.05170107-
dc.subjectтехнології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів-
dc.subjectФОСФОПРОТЕЇНИ-
dc.subjectPHOSPHOPROTEIN-
dc.subjectПРОТЕОЛІЗ-
dc.subjectPROTEOLYSIS-
dc.subjectФОСФОПЕПТИДИ-
dc.subjectPHOSPHOPEPTIDES-
dc.subjectЗАЛІЗОВМІСНІ ФУНКЦІОНАЛЬНІ ІНГРЕДІЄНТИ-
dc.subjectIRON-CONTAINING FUNCTIONAL INGREDIENTS-
dc.titleЗалізовмісні харчові функціональні інгредієнтиuk
dc.title.alternativeIron-containing food functional ingredients.uk
dc.typeThesisuk
dc.coverage.placenameТернопільuk
dc.identifier.citationenShevchyshyn M.I. Iron-containing food functional ingredients. 8.05170107 «Technologies of storage, preservation and processing of fruit and vegetables» / M.I. Shevchyshyn – Ternopil Ivan Puluj National Technical University. – Ternopil, 2017.uk
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.coverage.countryUAuk
Ebben a gyűjteményben:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
Shevchyshyn_Iron-containing food functional ingredients.pdf163,8 kBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!

Admin Tools