Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19304
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Юкало, Володимир Глібович | - |
dc.contributor.author | Шевчишин, Марія Ігорівна | - |
dc.contributor.author | Shevchyshyn, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2017-02-22T14:44:32Z | - |
dc.date.available | 2017-02-22T14:44:32Z | - |
dc.date.issued | 2017-02 | - |
dc.identifier.citation | Шевчишин М.І. Залізовмісні харчові функціональні інгредієнти : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ М.І. Шевчишин ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19304 | - |
dc.description.abstract | В дипломній роботі проведено дослідження процесу протеолізу фосфопротеїнового субстрату панкреатином у фізіологічних умовах. Виділено фосфопептиди шляхом їх осадження з гідролізату хлоридом заліза. Встановлено елементний склад отриманих препаратів фосфопептидів, який підтверджує залізовмісну форму, що дозволяє рекомендувати їх як залізовмісні функціональні харчові інгредієнти. | uk |
dc.description.abstract | This graduation degree offers the research of the process of proteolysis of phosphoprotein pancreatic substrate (total micellar casein) under physiological conditions. Phosphopeptides were extracted by their precipitation with hydrolyzated ferric chloride. The cell composition of obtained phosphopeptides was established that confirmed ferriferous form. Therefore it may be recommended as ferriferous functional food ingredients. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.subject | 8.05170107 | - |
dc.subject | технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів | - |
dc.subject | ФОСФОПРОТЕЇНИ | - |
dc.subject | PHOSPHOPROTEIN | - |
dc.subject | ПРОТЕОЛІЗ | - |
dc.subject | PROTEOLYSIS | - |
dc.subject | ФОСФОПЕПТИДИ | - |
dc.subject | PHOSPHOPEPTIDES | - |
dc.subject | ЗАЛІЗОВМІСНІ ФУНКЦІОНАЛЬНІ ІНГРЕДІЄНТИ | - |
dc.subject | IRON-CONTAINING FUNCTIONAL INGREDIENTS | - |
dc.title | Залізовмісні харчові функціональні інгредієнти | uk |
dc.title.alternative | Iron-containing food functional ingredients. | uk |
dc.type | Thesis | uk |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk |
dc.identifier.citationen | Shevchyshyn M.I. Iron-containing food functional ingredients. 8.05170107 «Technologies of storage, preservation and processing of fruit and vegetables» / M.I. Shevchyshyn – Ternopil Ivan Puluj National Technical University. – Ternopil, 2017. | uk |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.coverage.country | UA | uk |
Koleksiyonlarda Görünür: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
Shevchyshyn_Iron-containing food functional ingredients.pdf | 163,8 kB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
Yönetim Araçları