Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19304
Pealkiri: Залізовмісні харчові функціональні інгредієнти
Teised pealkirjad: Iron-containing food functional ingredients.
Autor: Шевчишин, Марія Ігорівна
Shevchyshyn, Mariia
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Шевчишин М.І. Залізовмісні харчові функціональні інгредієнти : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ М.І. Шевчишин ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с.
Bibliographic description (International): Shevchyshyn M.I. Iron-containing food functional ingredients. 8.05170107 «Technologies of storage, preservation and processing of fruit and vegetables» / M.I. Shevchyshyn – Ternopil Ivan Puluj National Technical University. – Ternopil, 2017.
Ilmumisaasta: vee-2017
Date of entry: 22-vee-2017
Kirjastaja: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Юкало, Володимир Глібович
Märksõnad: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
ФОСФОПРОТЕЇНИ
PHOSPHOPROTEIN
ПРОТЕОЛІЗ
PROTEOLYSIS
ФОСФОПЕПТИДИ
PHOSPHOPEPTIDES
ЗАЛІЗОВМІСНІ ФУНКЦІОНАЛЬНІ ІНГРЕДІЄНТИ
IRON-CONTAINING FUNCTIONAL INGREDIENTS
Kokkuvõte: В дипломній роботі проведено дослідження процесу протеолізу фосфопротеїнового субстрату панкреатином у фізіологічних умовах. Виділено фосфопептиди шляхом їх осадження з гідролізату хлоридом заліза. Встановлено елементний склад отриманих препаратів фосфопептидів, який підтверджує залізовмісну форму, що дозволяє рекомендувати їх як залізовмісні функціональні харчові інгредієнти.
This graduation degree offers the research of the process of proteolysis of phosphoprotein pancreatic substrate (total micellar casein) under physiological conditions. Phosphopeptides were extracted by their precipitation with hydrolyzated ferric chloride. The cell composition of obtained phosphopeptides was established that confirmed ferriferous form. Therefore it may be recommended as ferriferous functional food ingredients.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19304
Content type: Thesis
Asub kollektsiooni(de)s:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Failid selles objektis:
Fail Kirjeldus SuurusFormaat 
Shevchyshyn_Iron-containing food functional ingredients.pdf163,8 kBAdobe PDFVaata/Ava


Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.

Админ Инструменти