霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893
| Title: | Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості" |
| Authors: | Карпик, Галина Вікторівна |
| Issue Date: | 2015 |
| Date of entry: | 16-九月-2016 |
| Keywords: | хліб макаронні вироби булочні вироби |
| Number of pages: | 13 |
| Abstract: | Загальна технологія виготовлення хліба, хлібобулочних, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. |
| Description: | Загальні технології харчової промисловості (РОЗДІЛ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів) Конспект лекцій для студентів всіх форм навчання за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893 |
| Content type: | Learning Object |
| �蝷箔����: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
��辣銝剔�﹝獢�:
| 獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
|---|---|---|---|---|
| konspekt_lekcij_z_kursu_Zagalni_tehnologiji_harchovoji_promyslovosti.pdf | 295,03 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
| konspekt_lekcij_z_kursu_Zagalni_tehnologiji_harchovoji_promyslovosti.djvu | 131,74 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
| konspekt_lekcij_z_kursu_Zagalni_tehnologiji_harchovoji_promyslovosti__COVER.png | 66,43 kB | image/png | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.
蝞∠�極�