Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893
| Titel: | Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості" |
| Autor(en): | Карпик, Галина Вікторівна |
| Erscheinungsdatum: | 2015 |
| Date of entry: | 16-Sep-2016 |
| Stichwörter: | хліб макаронні вироби булочні вироби |
| Number of pages: | 13 |
| Zusammenfassung: | Загальна технологія виготовлення хліба, хлібобулочних, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. |
| Beschreibung: | Загальні технології харчової промисловості (РОЗДІЛ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів) Конспект лекцій для студентів всіх форм навчання за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893 |
| Content type: | Learning Object |
| Enthalten in den Sammlungen: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Dateien zu dieser Ressource:
| Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
|---|---|---|---|---|
| konspekt_lekcij_z_kursu_Zagalni_tehnologiji_harchovoji_promyslovosti.pdf | 295,03 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen | |
| konspekt_lekcij_z_kursu_Zagalni_tehnologiji_harchovoji_promyslovosti.djvu | 131,74 kB | DjVu | Öffnen/Anzeigen | |
| konspekt_lekcij_z_kursu_Zagalni_tehnologiji_harchovoji_promyslovosti__COVER.png | 66,43 kB | image/png | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.
Administrationswerkzeuge