Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893
| Titre: | Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості" |
| Auteur(s): | Карпик, Галина Вікторівна |
| Date de publication: | 2015 |
| Date of entry: | 16-sep-2016 |
| Mots-clés: | хліб макаронні вироби булочні вироби |
| Number of pages: | 13 |
| Résumé: | Загальна технологія виготовлення хліба, хлібобулочних, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. |
| Description: | Загальні технології харчової промисловості (РОЗДІЛ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів) Конспект лекцій для студентів всіх форм навчання за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» |
| URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893 |
| Content type: | Learning Object |
| Collection(s) : | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Fichier(s) constituant ce document :
| Fichier | Description | Taille | Format | |
|---|---|---|---|---|
| konspekt_lekcij_z_kursu_Zagalni_tehnologiji_harchovoji_promyslovosti.pdf | 295,03 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
| konspekt_lekcij_z_kursu_Zagalni_tehnologiji_harchovoji_promyslovosti.djvu | 131,74 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
| konspekt_lekcij_z_kursu_Zagalni_tehnologiji_harchovoji_promyslovosti__COVER.png | 66,43 kB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.
Outils d'administration