Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893
| Pealkiri: | Конспект лекцій з курсу "Загальні технології харчової промисловості" |
| Autor: | Карпик, Галина Вікторівна |
| Ilmumisaasta: | 2015 |
| Date of entry: | 16-sep-2016 |
| Märksõnad: | хліб макаронні вироби булочні вироби |
| Number of pages: | 13 |
| Kokkuvõte: | Загальна технологія виготовлення хліба, хлібобулочних, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. |
| Kirjeldus: | Загальні технології харчової промисловості (РОЗДІЛ: Технологія хліба, макаронних та кондитерських виробів) Конспект лекцій для студентів всіх форм навчання за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17893 |
| Content type: | Learning Object |
| Asub kollektsiooni(de)s: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Failid selles objektis:
| Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
|---|---|---|---|---|
| konspekt_lekcij_z_kursu_Zagalni_tehnologiji_harchovoji_promyslovosti.pdf | 295,03 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
| konspekt_lekcij_z_kursu_Zagalni_tehnologiji_harchovoji_promyslovosti.djvu | 131,74 kB | DjVu | Vaata/Ava | |
| konspekt_lekcij_z_kursu_Zagalni_tehnologiji_harchovoji_promyslovosti__COVER.png | 66,43 kB | image/png | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.
Admin vahendid