Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17491
| Název: | Підвищення енергоефективності систем термо-вологісної обробки харчових продуктів |
| Další názvy: | Rising of energy efficiency of thermal-moister food processing |
| Autoři: | Потапов, В. О. Мольский, О. С. Грицюта, Є. С. Potapov, V. O. Molskyi, O. S. Gritsuta, E. S. |
| Affiliation: | Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Потапов В. О. Підвищення енергоефективності систем термо-вологісної обробки харчових продуктів / В. О. Потапов, О. С. Мольский, Є. С. Грицюта // Матеріали ⅩⅨ наукової конференції ТНТУ ім. Ів. Пулюя, 18-19 травня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — С. 213-214. — (Обладнання харчових виробництв). |
| Bibliographic description (International): | Potapov V. O., Molskyi O. S., Gritsuta E. S. (2016) Pidvyshchennia enerhoefektyvnosti system termo-volohisnoi obrobky kharchovykh produktiv [Rising of energy efficiency of thermal-moister food processing]. Materialy ⅩⅨ naukovoi konferentsii TNTU im. Iv. Puliuia (Tern., 18-19 May 2016), pp. 213-214 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали ⅩⅨ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
| Conference/Event: | ⅩⅨ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
| Journal/Collection: | Матеріали ⅩⅨ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
| Datum vydání: | 18-kvě-2016 |
| Date of entry: | 8-čer-2016 |
| Nakladatel: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Temporal Coverage: | 18-19 травня 2016 року 18-19 May 2016 |
| UDC: | 621.565.93/95 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 213-214 |
| Start page: | 213 |
| End page: | 214 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17491 |
| References (Ukraine): | 1. Рей Д. Экономия энергии в промышленности: Справочное пособие для инженерно-технических работников. Пер. с англ. [Текст] - М.: Энергоатомиздат, 1983. - 208 с. 2. Рей Д., Макмайкл Д. Тепловые насосы: Пер. с англ. - М.:Энергоиздат, 1982. - 224 с. 3. В. Мааке, Г.-Ю. Эккерт, Ж.-Л. Кошпен. Учебник по холодильной технике: Пер. с франц. - М.: Издательство Московского Университета, 1998. - 1142 с. 4. Доссат Рой Дж. Основы холодильной техники. Пер. с англ. - М.: Легкая и пищевая промышленность, 1984. - 520 с. 5. Якобсон В. Б. Малые холодильные машины. - М.: Пищевая промышленность,1977. - 368 с. 6. Руководство по проектированию промышленных холодильных систем.;- М.: Данфосс ,2006. - 107 с. |
| References (International): | 1. Rei D. Ekonomiia enerhii v promyshlennosti: Spravochnoe posobie dlia inzhenerno-tekhnicheskikh rabotnikov. transl. from English [Text] - M., Enerhoatomizdat, 1983, 208 p. 2. Rei D., Makmaikl D. Teplovye nasosy: transl. from English - M.:Enerhoizdat, 1982, 224 p. 3. V. Maake, H.-Iu. Ekkert, Zh.-L. Koshpen. Uchebnik po kholodilnoi tekhnike: Per. s frants, M., Izdatelstvo Moskovskoho Universiteta, 1998, 1142 p. 4. Dossat Roi Dzh. Osnovy kholodilnoi tekhniki. transl. from English - M., Lehkaia i pishchevaia promyshlennost, 1984, 520 p. 5. Iakobson V. B. Malye kholodilnye mashiny, M., Pishchevaia promyshlennost,1977, 368 p. 6. Rukovodstvo po proektirovaniiu promyshlennykh kholodilnykh sistem.;- M., Danfoss ,2006, 107 p. |
| Content type: | Article |
| Vyskytuje se v kolekcích: | ⅩⅨ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2016) |
Soubory připojené k záznamu:
| Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
|---|---|---|---|---|
| Conf_2016_Potapov_V_O-Rising_of_energy_efficiency_213-214.pdf | 573,98 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
| Conf_2016_Potapov_V_O-Rising_of_energy_efficiency_213-214.djvu | 31,2 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
| Conf_2016_Potapov_V_O-Rising_of_energy_efficiency_213-214__COVER.jpg | 221,39 kB | JPEG | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.