Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17491

Назва: Підвищення енергоефективності систем термо-вологісної обробки харчових продуктів
Інші назви: Rising of energy efficiency of thermal-moister food processing
Автори: Потапов, В. О.
Мольский, О. С.
Грицюта, Є. С.
Potapov, V. O.
Molskyi, O. S.
Gritsuta, E. S.
Приналежність: Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
Бібліографічний опис: Потапов В. О. Підвищення енергоефективності систем термо-вологісної обробки харчових продуктів / В. О. Потапов, О. С. Мольский, Є. С. Грицюта // Матеріали ⅩⅨ наукової конференції ТНТУ ім. Ів. Пулюя, 18-19 травня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — С. 213-214. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Potapov V. O., Molskyi O. S., Gritsuta E. S. (2016) Pidvyshchennia enerhoefektyvnosti system termo-volohisnoi obrobky kharchovykh produktiv [Rising of energy efficiency of thermal-moister food processing]. Materialy ⅩⅨ naukovoi konferentsii TNTU im. Iv. Puliuia (Tern., 18-19 May 2016), pp. 213-214 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали ⅩⅨ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Конференція/захід: ⅩⅨ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Журнал/збірник: Матеріали ⅩⅨ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Дата публікації: 18-тра-2016
Дата внесення: 8-лип-2016
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 18-19 травня 2016 року
18-19 May 2016
УДК: 621.565.93/95
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 213-214
Початкова сторінка: 213
Кінцева сторінка: 214
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17491
Перелік літератури: 1. Рей Д. Экономия энергии в промышленности: Справочное пособие для инженерно-технических работников. Пер. с англ. [Текст] - М.: Энергоатомиздат, 1983. - 208 с.
2. Рей Д., Макмайкл Д. Тепловые насосы: Пер. с англ. - М.:Энергоиздат, 1982. - 224 с.
3. В. Мааке, Г.-Ю. Эккерт, Ж.-Л. Кошпен. Учебник по холодильной технике: Пер. с франц. - М.: Издательство Московского Университета, 1998. - 1142 с.
4. Доссат Рой Дж. Основы холодильной техники. Пер. с англ. - М.: Легкая и пищевая промышленность, 1984. - 520 с.
5. Якобсон В. Б. Малые холодильные машины. - М.: Пищевая промышленность,1977. - 368 с.
6. Руководство по проектированию промышленных холодильных систем.;- М.: Данфосс ,2006. - 107 с.
References: 1. Rei D. Ekonomiia enerhii v promyshlennosti: Spravochnoe posobie dlia inzhenerno-tekhnicheskikh rabotnikov. transl. from English [Text] - M., Enerhoatomizdat, 1983, 208 p.
2. Rei D., Makmaikl D. Teplovye nasosy: transl. from English - M.:Enerhoizdat, 1982, 224 p.
3. V. Maake, H.-Iu. Ekkert, Zh.-L. Koshpen. Uchebnik po kholodilnoi tekhnike: Per. s frants, M., Izdatelstvo Moskovskoho Universiteta, 1998, 1142 p.
4. Dossat Roi Dzh. Osnovy kholodilnoi tekhniki. transl. from English - M., Lehkaia i pishchevaia promyshlennost, 1984, 520 p.
5. Iakobson V. B. Malye kholodilnye mashiny, M., Pishchevaia promyshlennost,1977, 368 p.
6. Rukovodstvo po proektirovaniiu promyshlennykh kholodilnykh sistem.;- M., Danfoss ,2006, 107 p.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:ⅩⅨ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2016)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.