Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17491

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПотапов, В. О.uk
dc.contributor.authorМольский, О. С.uk
dc.contributor.authorГрицюта, Є. С.uk
dc.contributor.authorPotapov, V. O.uk
dc.contributor.authorMolskyi, O. S.uk
dc.contributor.authorGritsuta, E. S.uk
dc.coverage.temporal18-19 травня 2016 рокуuk
dc.coverage.temporal18-19 May 2016uk
dc.date.accessioned2016-07-08T23:03:43Z-
dc.date.available2016-07-08T23:03:43Z-
dc.date.created2016-05-18uk
dc.date.issued2016-05-18uk
dc.identifier.citationПотапов В. О. Підвищення енергоефективності систем термо-вологісної обробки харчових продуктів / В. О. Потапов, О. С. Мольский, Є. С. Грицюта // Матеріали ⅩⅨ наукової конференції ТНТУ ім. Ів. Пулюя, 18-19 травня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — С. 213-214. — (Обладнання харчових виробництв).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17491-
dc.format.extent213-214uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofМатеріали ⅩⅨ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюяuk
dc.titleПідвищення енергоефективності систем термо-вологісної обробки харчових продуктівuk
dc.title.alternativeRising of energy efficiency of thermal-moister food processinguk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.format.pages2uk
dc.subject.udc621.565.93/95uk
dc.relation.references1. Рей Д. Экономия энергии в промышленности: Справочное пособие для инженерно-технических работников. Пер. с англ. [Текст] - М.: Энергоатомиздат, 1983. - 208 с.uk
dc.relation.references2. Рей Д., Макмайкл Д. Тепловые насосы: Пер. с англ. - М.:Энергоиздат, 1982. - 224 с.uk
dc.relation.references3. В. Мааке, Г.-Ю. Эккерт, Ж.-Л. Кошпен. Учебник по холодильной технике: Пер. с франц. - М.: Издательство Московского Университета, 1998. - 1142 с.uk
dc.relation.references4. Доссат Рой Дж. Основы холодильной техники. Пер. с англ. - М.: Легкая и пищевая промышленность, 1984. - 520 с.uk
dc.relation.references5. Якобсон В. Б. Малые холодильные машины. - М.: Пищевая промышленность,1977. - 368 с.uk
dc.relation.references6. Руководство по проектированию промышленных холодильных систем.;- М.: Данфосс ,2006. - 107 с.uk
dc.relation.referencesen1. Rei D. Ekonomiia enerhii v promyshlennosti: Spravochnoe posobie dlia inzhenerno-tekhnicheskikh rabotnikov. transl. from English [Text] - M., Enerhoatomizdat, 1983, 208 p.uk
dc.relation.referencesen2. Rei D., Makmaikl D. Teplovye nasosy: transl. from English - M.:Enerhoizdat, 1982, 224 p.uk
dc.relation.referencesen3. V. Maake, H.-Iu. Ekkert, Zh.-L. Koshpen. Uchebnik po kholodilnoi tekhnike: Per. s frants, M., Izdatelstvo Moskovskoho Universiteta, 1998, 1142 p.uk
dc.relation.referencesen4. Dossat Roi Dzh. Osnovy kholodilnoi tekhniki. transl. from English - M., Lehkaia i pishchevaia promyshlennost, 1984, 520 p.uk
dc.relation.referencesen5. Iakobson V. B. Malye kholodilnye mashiny, M., Pishchevaia promyshlennost,1977, 368 p.uk
dc.relation.referencesen6. Rukovodstvo po proektirovaniiu promyshlennykh kholodilnykh sistem.;- M., Danfoss ,2006, 107 p.uk
dc.identifier.citationenPotapov V. O., Molskyi O. S., Gritsuta E. S. (2016) Pidvyshchennia enerhoefektyvnosti system termo-volohisnoi obrobky kharchovykh produktiv [Rising of energy efficiency of thermal-moister food processing]. Materialy ⅩⅨ naukovoi konferentsii TNTU im. Iv. Puliuia (Tern., 18-19 May 2016), pp. 213-214 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationХарківський державний університет харчування та торгівлі, Українаuk
dc.citation.journalTitleМатеріали ⅩⅨ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюяuk
dc.citation.spage213uk
dc.citation.epage214uk
dc.citation.conferenceⅩⅨ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюяuk
Розташовується у зібраннях:ⅩⅨ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2016)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.