Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16676
Назва: | Спаржа, природнє джерело біологічно активних речовин |
Інші назви: | Asparagus, natural source biologically activesubstances |
Автори: | Юськів, Г. Yuskiv, G. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
Бібліографічний опис: | Юськів Г. Спаржа, природнє джерело біологічно активних речовин / Юськів Г. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 1. — С. 221-222. — (Секція: Матеріалознавство, міцність матеріалів і конструкцій). |
Bibliographic description: | Yuskiv G. (2016) Sparzha, pryrodnie dzherelo biolohichno aktyvnykh rechovyn [Asparagus, natural source biologically activesubstances]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 1, pp. 221-222 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" |
Конференція/захід: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Том: | 1 |
Дата публікації: | 20-кві-2016 |
Дата внесення: | 29-тра-2016 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 20-21 квітня 2016 року 20-21 April 2016 |
УДК: | 664.859 |
Теми: | спаржа вітаміни (рибофлавін тіамін) сорти спаржі хлорофіл asparagus vitamins (riboflavin Thiaminum) sorts ofasparagus chlorophyll |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 221-222 |
Початкова сторінка: | 221 |
Кінцева сторінка: | 222 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16676 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2016) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
VseukrStud_2016v1_Yuskiv_G-Asparagus_natural_source_221-222.pdf | 932,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
VseukrStud_2016v1_Yuskiv_G-Asparagus_natural_source_221-222.djvu | 55,4 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
VseukrStud_2016v1_Yuskiv_G-Asparagus_natural_source_221-222__COVER.jpg | 190,32 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.