Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16676
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Юськів, Г. | uk |
dc.contributor.author | Yuskiv, G. | uk |
dc.coverage.temporal | 20-21 квітня 2016 року | uk |
dc.coverage.temporal | 20-21 April 2016 | uk |
dc.date.accessioned | 2016-05-29T03:42:29Z | - |
dc.date.available | 2016-05-29T03:42:29Z | - |
dc.date.created | 2016-04-20 | uk |
dc.date.issued | 2016-04-20 | uk |
dc.identifier.citation | Юськів Г. Спаржа, природнє джерело біологічно активних речовин / Юськів Г. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 1. — С. 221-222. — (Секція: Матеріалознавство, міцність матеріалів і конструкцій). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16676 | - |
dc.format.extent | 221-222 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
dc.relation.ispartof | Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" | uk |
dc.subject | спаржа | uk |
dc.subject | вітаміни (рибофлавін | uk |
dc.subject | тіамін) | uk |
dc.subject | сорти спаржі | uk |
dc.subject | хлорофіл | uk |
dc.subject | asparagus | uk |
dc.subject | vitamins (riboflavin | uk |
dc.subject | Thiaminum) | uk |
dc.subject | sorts ofasparagus | uk |
dc.subject | chlorophyll | uk |
dc.title | Спаржа, природнє джерело біологічно активних речовин | uk |
dc.title.alternative | Asparagus, natural source biologically activesubstances | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.format.pages | 2 | uk |
dc.subject.udc | 664.859 | uk |
dc.identifier.citationen | Yuskiv G. (2016) Sparzha, pryrodnie dzherelo biolohichno aktyvnykh rechovyn [Asparagus, natural source biologically activesubstances]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 1, pp. 221-222 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University | uk |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
dc.citation.volume | 1 | uk |
dc.citation.spage | 221 | uk |
dc.citation.epage | 222 | uk |
dc.citation.conference | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
Розташовується у зібраннях: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2016) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
VseukrStud_2016v1_Yuskiv_G-Asparagus_natural_source_221-222.pdf | 932,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
VseukrStud_2016v1_Yuskiv_G-Asparagus_natural_source_221-222.djvu | 55,4 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
VseukrStud_2016v1_Yuskiv_G-Asparagus_natural_source_221-222__COVER.jpg | 190,32 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.