Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16410

Tytuł: Ефективні напрями управління виробничим потенціалом національних хлібопекарських підприємств
Inne tytuły: Effective management areas of production potential of national bakeries
Authors: Оксентюк, Андрій Олександрович
Поздняков, Ю.
Oksentyuk, A. O.
Pozdnyakov, Y.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Cytat: Оксентюк А. О. Ефективні напрями управління виробничим потенціалом національних хлібопекарських підприємств / Оксентюк А. О., Поздняков Ю. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 2. — С. 55-56. — (Економіка, менеджмент, фінанси).
Bibliographic description: Oksentyuk A. O., Pozdnyakov Y. (2016) Efektyvni napriamy upravlinnia vyrobnychym potentsialom natsionalnykh khlibopekarskykh pidpryiemstv [Effective management areas of production potential of national bakeries]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 2, pp. 55-56 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues"
Konferencja/wydarzenie: Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Tom: 2
Data wydania: 20-kwi-2016
Date of entry: 25-maj-2016
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 20-21 квітня 2016 року
20-21 April 2016
UDC: 331.2
Słowa kluczowe: виробничо-господарська діяльність
виробничий потенціал
хлібопекарське підприємство
production and business activities
production capacity
bakery business
Strony: 2
Zakres stron: 55-56
Główna strona: 55
Strona końcowa: 56
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16410
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2016)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi