Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16410

Назва: Ефективні напрями управління виробничим потенціалом національних хлібопекарських підприємств
Інші назви: Effective management areas of production potential of national bakeries
Автори: Оксентюк, Андрій Олександрович
Поздняков, Ю.
Oksentyuk, A. O.
Pozdnyakov, Y.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Бібліографічний опис: Оксентюк А. О. Ефективні напрями управління виробничим потенціалом національних хлібопекарських підприємств / Оксентюк А. О., Поздняков Ю. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 2. — С. 55-56. — (Економіка, менеджмент, фінанси).
Bibliographic description: Oksentyuk A. O., Pozdnyakov Y. (2016) Efektyvni napriamy upravlinnia vyrobnychym potentsialom natsionalnykh khlibopekarskykh pidpryiemstv [Effective management areas of production potential of national bakeries]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 2, pp. 55-56 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues"
Конференція/захід: Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Том: 2
Дата публікації: 20-кві-2016
Дата внесення: 25-тра-2016
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 20-21 квітня 2016 року
20-21 April 2016
УДК: 331.2
Теми: виробничо-господарська діяльність
виробничий потенціал
хлібопекарське підприємство
production and business activities
production capacity
bakery business
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 55-56
Початкова сторінка: 55
Кінцева сторінка: 56
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16410
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2016)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.