Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15180

Tytuł: Екологічна безпека продуктів харчування вироблених з використанням харчових добавок
Authors: Процюк, А.
Akcesoria: Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
Cytat: Процюк А. Екологічна безпека продуктів харчування вироблених з використанням харчових добавок / Процюк А. // Матеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 18-19 квітня 2007 року — Т. : ТДТУ, 2007 — С. 196. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Protsiuk A. (2007) Ekolohichna bezpeka produktiv kharchuvannia vyroblenykh z vykorystanniam kharchovykh dobavok. Materialy Ⅹ studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 18-19 April 2007), pp. 196 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Konferencja/wydarzenie: Ⅹ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Data wydania: 18-kwi-2007
Date of entry: 21-mar-2016
Wydawca: ТДТУ
TSTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 18-19 квітня 2007 року
18-19 April 2007
UDC: 664
Zakres stron: 196
Główna strona: 196
Strona końcowa: 196
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15180
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Ⅹ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2007)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi