Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15180

Pealkiri: Екологічна безпека продуктів харчування вироблених з використанням харчових добавок
Autor: Процюк, А.
Affiliation: Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Процюк А. Екологічна безпека продуктів харчування вироблених з використанням харчових добавок / Процюк А. // Матеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 18-19 квітня 2007 року — Т. : ТДТУ, 2007 — С. 196. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Protsiuk A. (2007) Ekolohichna bezpeka produktiv kharchuvannia vyroblenykh z vykorystanniam kharchovykh dobavok. Materialy Ⅹ studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 18-19 April 2007), pp. 196 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Conference/Event: Ⅹ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Ilmumisaasta: 18-apr-2007
Date of entry: 21-mär-2016
Kirjastaja: ТДТУ
TSTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 18-19 квітня 2007 року
18-19 April 2007
UDC: 664
Page range: 196
Start page: 196
End page: 196
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15180
Content type: Article
Asub kollektsiooni(de)s:Ⅹ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2007)



Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.