Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15180

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПроцюк, А.uk
dc.coverage.temporal18-19 квітня 2007 рокуuk
dc.coverage.temporal18-19 April 2007uk
dc.date.accessioned2016-03-21T22:27:33Z-
dc.date.available2016-03-21T22:27:33Z-
dc.date.created2007-04-18uk
dc.date.issued2007-04-18uk
dc.identifier.citationПроцюк А. Екологічна безпека продуктів харчування вироблених з використанням харчових добавок / Процюк А. // Матеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 18-19 квітня 2007 року — Т. : ТДТУ, 2007 — С. 196. — (Обладнання харчових виробництв).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/15180-
dc.format.extent196uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДТУuk
dc.publisherTSTUuk
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“uk
dc.titleЕкологічна безпека продуктів харчування вироблених з використанням харчових добавокuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc664uk
dc.identifier.citationenProtsiuk A. (2007) Ekolohichna bezpeka produktiv kharchuvannia vyroblenykh z vykorystanniam kharchovykh dobavok. Materialy Ⅹ studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 18-19 April 2007), pp. 196 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationТернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅹ студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“uk
dc.citation.spage196uk
dc.citation.epage196uk
dc.citation.conferenceⅩ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“uk
Розташовується у зібраннях:Ⅹ студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2007)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.