Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13241
| Titel: | Підвищення якості як елемент покращення реалізації продукції в кондитерській галузі |
| Övriga titlar: | Quality improvement as a part of improving sales in the confectionery industry |
| Författare: | Пономар, Н. Ponomar, N. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
| Bibliographic description (Ukraine): | Пономар Н. Підвищення якості як елемент покращення реалізації продукції в кондитерській галузі / Н. Пономар // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 2. — С. 119. — (Економіка, менеджмент, фінанси). |
| Bibliographic description (International): | Ponomar N. (2014) Pidvyshchennia yakosti yak element pokrashchennia realizatsii produktsii v kondyterskii haluzi [Quality improvement as a part of improving sales in the confectionery industry]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 2, pp. 119 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Conference/Event: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Volume: | 2 |
| Utgivningsdatum: | 24-apr-2014 |
| Date of entry: | 6-mar-2016 |
| Utgivare: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Temporal Coverage: | 24-25 квітня 2014 року 24-25 April 2014 |
| UDC: | 658.562 |
| Nyckelord: | якість реалізація кондитерська галузь quality realization confectionary industry |
| Page range: | 119 |
| Start page: | 119 |
| End page: | 119 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13241 |
| Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014 |
| Content type: | Article |
| Samling: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014) |
Fulltext och övriga filer i denna post:
| Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Conf_2014v2_Ponomar_N-Quality_improvement_as_a_part_119.pdf | 176,45 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna | |
| Conf_2014v2_Ponomar_N-Quality_improvement_as_a_part_119.djvu | 18,82 kB | DjVu | Visa/Öppna | |
| Conf_2014v2_Ponomar_N-Quality_improvement_as_a_part_119__COVER.jpg | 191,48 kB | JPEG | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!