Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13241

Tytuł: Підвищення якості як елемент покращення реалізації продукції в кондитерській галузі
Inne tytuły: Quality improvement as a part of improving sales in the confectionery industry
Authors: Пономар, Н.
Ponomar, N.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Пономар Н. Підвищення якості як елемент покращення реалізації продукції в кондитерській галузі / Н. Пономар // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 2. — С. 119. — (Економіка, менеджмент, фінанси).
Bibliographic description (International): Ponomar N. (2014) Pidvyshchennia yakosti yak element pokrashchennia realizatsii produktsii v kondyterskii haluzi [Quality improvement as a part of improving sales in the confectionery industry]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 2, pp. 119 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Konferencja/wydarzenie: Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Tom: 2
Data wydania: 24-kwi-2014
Date of entry: 6-mar-2016
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014
UDC: 658.562
Słowa kluczowe: якість
реалізація
кондитерська галузь
quality
realization
confectionary industry
Zakres stron: 119
Główna strona: 119
Strona końcowa: 119
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13241
Właściciel praw autorskich: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi