Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13241
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пономар, Н. | uk |
dc.contributor.author | Ponomar, N. | uk |
dc.coverage.temporal | 24-25 квітня 2014 року | uk |
dc.coverage.temporal | 24-25 April 2014 | uk |
dc.date.accessioned | 2016-03-06T08:36:20Z | - |
dc.date.available | 2016-03-06T08:36:20Z | - |
dc.date.created | 2014-04-24 | uk |
dc.date.issued | 2014-04-24 | uk |
dc.identifier.citation | Пономар Н. Підвищення якості як елемент покращення реалізації продукції в кондитерській галузі / Н. Пономар // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 2. — С. 119. — (Економіка, менеджмент, фінанси). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13241 | - |
dc.format.extent | 119 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
dc.subject | якість | uk |
dc.subject | реалізація | uk |
dc.subject | кондитерська галузь | uk |
dc.subject | quality | uk |
dc.subject | realization | uk |
dc.subject | confectionary industry | uk |
dc.title | Підвищення якості як елемент покращення реалізації продукції в кондитерській галузі | uk |
dc.title.alternative | Quality improvement as a part of improving sales in the confectionery industry | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 658.562 | uk |
dc.identifier.citationen | Ponomar N. (2014) Pidvyshchennia yakosti yak element pokrashchennia realizatsii produktsii v kondyterskii haluzi [Quality improvement as a part of improving sales in the confectionery industry]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 2, pp. 119 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University | uk |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
dc.citation.volume | 2 | uk |
dc.citation.spage | 119 | uk |
dc.citation.epage | 119 | uk |
dc.citation.conference | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
Ebben a gyűjteményben: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
Conf_2014v2_Ponomar_N-Quality_improvement_as_a_part_119.pdf | 176,45 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
Conf_2014v2_Ponomar_N-Quality_improvement_as_a_part_119.djvu | 18,82 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
Conf_2014v2_Ponomar_N-Quality_improvement_as_a_part_119__COVER.jpg | 191,48 kB | JPEG | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!