Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13031
Tytuł: | Вплив мікрохвильвого випромінювання на мікробіологічні та фізико-хімічні показники харчових продуктів |
Inne tytuły: | Influence of microwave of radiation on microbiological and physical and chemical indexes of food products |
Authors: | Скуба, М. Легоцька, Х. Skuba, M. Lehotska, K. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Скуба М. Вплив мікрохвильвого випромінювання на мікробіологічні та фізико-хімічні показники харчових продуктів / М. Скуба, Х. Легоцька // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 213. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description (International): | Skuba M., Lehotska K. (2014) Vplyv mikrokhvylvoho vyprominiuvannia na mikrobiolohichni ta fizyko-khimichni pokaznyky kharchovykh produktiv [Influence of microwave of radiation on microbiological and physical and chemical indexes of food products]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 213 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Tom: | 1 |
Data wydania: | 24-kwi-2014 |
Date of entry: | 27-lut-2016 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Zakresu czasowego: | 24-25 квітня 2014 року 24-25 April 2014 |
UDC: | 664 |
Słowa kluczowe: | НВЧ-хвилі продукти харчування SHF-waves food stuffs |
Zakres stron: | 213 |
Główna strona: | 213 |
Strona końcowa: | 213 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13031 |
Właściciel praw autorskich: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014 |
Typ zawartości: | Article |
Występuje w kolekcjach: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Conf_2014v1_Skuba_M-Influence_of_microwave_of_radiation_213.pdf | 186,49 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
Conf_2014v1_Skuba_M-Influence_of_microwave_of_radiation_213.djvu | 18,46 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
Conf_2014v1_Skuba_M-Influence_of_microwave_of_radiation_213__COVER.jpg | 177,32 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi