Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13031

Títol: Вплив мікрохвильвого випромінювання на мікробіологічні та фізико-хімічні показники харчових продуктів
Altres títols: Influence of microwave of radiation on microbiological and physical and chemical indexes of food products
Autor: Скуба, М.
Легоцька, Х.
Skuba, M.
Lehotska, K.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Скуба М. Вплив мікрохвильвого випромінювання на мікробіологічні та фізико-хімічні показники харчових продуктів / М. Скуба, Х. Легоцька // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 213. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Skuba M., Lehotska K. (2014) Vplyv mikrokhvylvoho vyprominiuvannia na mikrobiolohichni ta fizyko-khimichni pokaznyky kharchovykh produktiv [Influence of microwave of radiation on microbiological and physical and chemical indexes of food products]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 213 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Conference/Event: Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
Data de publicació: 24-d’a-2014
Date of entry: 27-de -2016
Editorial: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014
UDC: 664
Paraules clau: НВЧ-хвилі
продукти харчування
SHF-waves
food stuffs
Page range: 213
Start page: 213
End page: 213
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13031
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
Content type: Article
Apareix a les col·leccions:Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014)



Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.