Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13031
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Скуба, М. | uk |
dc.contributor.author | Легоцька, Х. | uk |
dc.contributor.author | Skuba, M. | uk |
dc.contributor.author | Lehotska, K. | uk |
dc.coverage.temporal | 24-25 квітня 2014 року | uk |
dc.coverage.temporal | 24-25 April 2014 | uk |
dc.date.accessioned | 2016-02-27T10:22:10Z | - |
dc.date.available | 2016-02-27T10:22:10Z | - |
dc.date.created | 2014-04-24 | uk |
dc.date.issued | 2014-04-24 | uk |
dc.identifier.citation | Скуба М. Вплив мікрохвильвого випромінювання на мікробіологічні та фізико-хімічні показники харчових продуктів / М. Скуба, Х. Легоцька // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 213. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/13031 | - |
dc.format.extent | 213 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
dc.subject | НВЧ-хвилі | uk |
dc.subject | продукти харчування | uk |
dc.subject | SHF-waves | uk |
dc.subject | food stuffs | uk |
dc.title | Вплив мікрохвильвого випромінювання на мікробіологічні та фізико-хімічні показники харчових продуктів | uk |
dc.title.alternative | Influence of microwave of radiation on microbiological and physical and chemical indexes of food products | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 664 | uk |
dc.identifier.citationen | Skuba M., Lehotska K. (2014) Vplyv mikrokhvylvoho vyprominiuvannia na mikrobiolohichni ta fizyko-khimichni pokaznyky kharchovykh produktiv [Influence of microwave of radiation on microbiological and physical and chemical indexes of food products]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 213 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет ім. І. Пулюя | uk |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University | uk |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
dc.citation.volume | 1 | uk |
dc.citation.spage | 213 | uk |
dc.citation.epage | 213 | uk |
dc.citation.conference | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conf_2014v1_Skuba_M-Influence_of_microwave_of_radiation_213.pdf | 186,49 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Conf_2014v1_Skuba_M-Influence_of_microwave_of_radiation_213.djvu | 18,46 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Conf_2014v1_Skuba_M-Influence_of_microwave_of_radiation_213__COVER.jpg | 177,32 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.