このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12853
タイトル: | Вплив механічної дії на тісто при замішуванні на вилковій тістомісильній машині марки IBIS MW 300 |
その他のタイトル: | Effect of mechanical operation in dough while mixing on forklift kneading machine mark MW 300 |
著者: | Хом’як, О. Khomiak, O. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Хом’як О. Вплив механічної дії на тісто при замішуванні на вилковій тістомісильній машині марки IBIS MW 300 / О. Хом’як // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 28-29. — (Обладнання харчових виробництв). |
Bibliographic description (International): | Khomiak O. (2014) Vplyv mekhanichnoi dii na tisto pry zamishuvanni na vylkovii tistomisylnii mashyni marky IBIS MW 300 [Effect of mechanical operation in dough while mixing on forklift kneading machine mark MW 300]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 28-29 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Conference/Event: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Volume: | 1 |
発行日: | 24-4月-2014 |
Date of entry: | 27-2月-2016 |
出版者: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 24-25 квітня 2014 року 24-25 April 2014 |
UDC: | 622.324 |
キーワード: | тісто механічна обробка замішування dough tooling mixing |
Page range: | 28-29 |
Start page: | 28 |
End page: | 29 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12853 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014 |
References (Ukraine): | 1. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв /О.Т.Лісовенко, О.А.Руденко-Грицюк, і ін. – К.: Наукова думка, 2000. – 280 с. 2. І.Стадник, О.Лісовенко. Вплив інтенсивного замішування на швидкість дозрівання тіста // Тези 8-ї наукової конференції Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюя (11-12 травня 2004р). – Тернопіль: ТДТУ, 2004. – С. 140. 3. Горячева А.Ф., Щербатенко В.В. Влияние степени механической обработки теста при его замесе на качество хлеба // Хлебопекарная нромишленость. – 1961. – № 1. – С. 1-5. |
References (International): | 1. Tekhnolohichne obladnannia khlibopekarskykh i makaronnykh vyrobnytstv /O.T.Lisovenko, O.A.Rudenko-Hrytsiuk, i in, K., Naukova dumka, 2000, 280 p. 2. I.Stadnyk, O.Lisovenko. Vplyv intensyvnoho zamishuvannia na shvydkist dozrivannia tista, Tezy 8-yi naukovoi konferentsii Ternopilskoho derzhavnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia (11-12 travnia 2004r), Ternopil: TDTU, 2004, P. 140. 3. Horiacheva A.F., Shcherbatenko V.V. Vliianie stepeni mekhanicheskoi obrabotki testa pri eho zamese na kachestvo khleba, Khlebopekarnaia nromishlenost, 1961, No 1, P. 1-5. |
Content type: | Article |
出現コレクション: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014) |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
Conf_2014v1_Khomiak_O-Effect_of_mechanical_operation_28-29.pdf | 325,39 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
Conf_2014v1_Khomiak_O-Effect_of_mechanical_operation_28-29.djvu | 31,53 kB | DjVu | 見る/開く | |
Conf_2014v1_Khomiak_O-Effect_of_mechanical_operation_28-29__COVER.jpg | 191,99 kB | JPEG | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。