Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12853
Pealkiri: | Вплив механічної дії на тісто при замішуванні на вилковій тістомісильній машині марки IBIS MW 300 |
Teised pealkirjad: | Effect of mechanical operation in dough while mixing on forklift kneading machine mark MW 300 |
Autor: | Хом’як, О. Khomiak, O. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Хом’як О. Вплив механічної дії на тісто при замішуванні на вилковій тістомісильній машині марки IBIS MW 300 / О. Хом’як // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 28-29. — (Обладнання харчових виробництв). |
Bibliographic description (International): | Khomiak O. (2014) Vplyv mekhanichnoi dii na tisto pry zamishuvanni na vylkovii tistomisylnii mashyni marky IBIS MW 300 [Effect of mechanical operation in dough while mixing on forklift kneading machine mark MW 300]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 28-29 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Conference/Event: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Volume: | 1 |
Ilmumisaasta: | 24-apr-2014 |
Date of entry: | 27-vee-2016 |
Kirjastaja: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 24-25 квітня 2014 року 24-25 April 2014 |
UDC: | 622.324 |
Märksõnad: | тісто механічна обробка замішування dough tooling mixing |
Page range: | 28-29 |
Start page: | 28 |
End page: | 29 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12853 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014 |
References (Ukraine): | 1. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв /О.Т.Лісовенко, О.А.Руденко-Грицюк, і ін. – К.: Наукова думка, 2000. – 280 с. 2. І.Стадник, О.Лісовенко. Вплив інтенсивного замішування на швидкість дозрівання тіста // Тези 8-ї наукової конференції Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюя (11-12 травня 2004р). – Тернопіль: ТДТУ, 2004. – С. 140. 3. Горячева А.Ф., Щербатенко В.В. Влияние степени механической обработки теста при его замесе на качество хлеба // Хлебопекарная нромишленость. – 1961. – № 1. – С. 1-5. |
References (International): | 1. Tekhnolohichne obladnannia khlibopekarskykh i makaronnykh vyrobnytstv /O.T.Lisovenko, O.A.Rudenko-Hrytsiuk, i in, K., Naukova dumka, 2000, 280 p. 2. I.Stadnyk, O.Lisovenko. Vplyv intensyvnoho zamishuvannia na shvydkist dozrivannia tista, Tezy 8-yi naukovoi konferentsii Ternopilskoho derzhavnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia (11-12 travnia 2004r), Ternopil: TDTU, 2004, P. 140. 3. Horiacheva A.F., Shcherbatenko V.V. Vliianie stepeni mekhanicheskoi obrabotki testa pri eho zamese na kachestvo khleba, Khlebopekarnaia nromishlenost, 1961, No 1, P. 1-5. |
Content type: | Article |
Asub kollektsiooni(de)s: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014) |
Failid selles objektis:
Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
---|---|---|---|---|
Conf_2014v1_Khomiak_O-Effect_of_mechanical_operation_28-29.pdf | 325,39 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
Conf_2014v1_Khomiak_O-Effect_of_mechanical_operation_28-29.djvu | 31,53 kB | DjVu | Vaata/Ava | |
Conf_2014v1_Khomiak_O-Effect_of_mechanical_operation_28-29__COVER.jpg | 191,99 kB | JPEG | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.