Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12853

Назва: Вплив механічної дії на тісто при замішуванні на вилковій тістомісильній машині марки IBIS MW 300
Інші назви: Effect of mechanical operation in dough while mixing on forklift kneading machine mark MW 300
Автори: Хом’як, О.
Khomiak, O.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Бібліографічний опис: Хом’як О. Вплив механічної дії на тісто при замішуванні на вилковій тістомісильній машині марки IBIS MW 300 / О. Хом’як // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 28-29. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Khomiak O. (2014) Vplyv mekhanichnoi dii na tisto pry zamishuvanni na vylkovii tistomisylnii mashyni marky IBIS MW 300 [Effect of mechanical operation in dough while mixing on forklift kneading machine mark MW 300]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 28-29 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Конференція/захід: Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Том: 1
Дата публікації: 24-кві-2014
Дата внесення: 27-лют-2016
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014
УДК: 622.324
Теми: тісто
механічна обробка
замішування
dough
tooling
mixing
Діапазон сторінок: 28-29
Початкова сторінка: 28
Кінцева сторінка: 29
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12853
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
Перелік літератури: 1. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв /О.Т.Лісовенко, О.А.Руденко-Грицюк, і ін. – К.: Наукова думка, 2000. – 280 с.
2. І.Стадник, О.Лісовенко. Вплив інтенсивного замішування на швидкість дозрівання тіста // Тези 8-ї наукової конференції Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюя (11-12 травня 2004р). – Тернопіль: ТДТУ, 2004. – С. 140.
3. Горячева А.Ф., Щербатенко В.В. Влияние степени механической обработки теста при его замесе на качество хлеба // Хлебопекарная нромишленость. – 1961. – № 1. – С. 1-5.
References: 1. Tekhnolohichne obladnannia khlibopekarskykh i makaronnykh vyrobnytstv /O.T.Lisovenko, O.A.Rudenko-Hrytsiuk, i in, K., Naukova dumka, 2000, 280 p.
2. I.Stadnyk, O.Lisovenko. Vplyv intensyvnoho zamishuvannia na shvydkist dozrivannia tista, Tezy 8-yi naukovoi konferentsii Ternopilskoho derzhavnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia (11-12 travnia 2004r), Ternopil: TDTU, 2004, P. 140.
3. Horiacheva A.F., Shcherbatenko V.V. Vliianie stepeni mekhanicheskoi obrabotki testa pri eho zamese na kachestvo khleba, Khlebopekarnaia nromishlenost, 1961, No 1, P. 1-5.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.