Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12853

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХом’як, О.uk
dc.contributor.authorKhomiak, O.uk
dc.coverage.temporal24-25 квітня 2014 рокуuk
dc.coverage.temporal24-25 April 2014uk
dc.date.accessioned2016-02-27T09:58:40Z-
dc.date.available2016-02-27T09:58:40Z-
dc.date.created2014-04-24uk
dc.date.issued2014-04-24uk
dc.identifier.citationХом’як О. Вплив механічної дії на тісто при замішуванні на вилковій тістомісильній машині марки IBIS MW 300 / О. Хом’як // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 28-29. — (Обладнання харчових виробництв).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12853-
dc.format.extent28-29uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“uk
dc.subjectтістоuk
dc.subjectмеханічна обробкаuk
dc.subjectзамішуванняuk
dc.subjectdoughuk
dc.subjecttoolinguk
dc.subjectmixinguk
dc.titleВплив механічної дії на тісто при замішуванні на вилковій тістомісильній машині марки IBIS MW 300uk
dc.title.alternativeEffect of mechanical operation in dough while mixing on forklift kneading machine mark MW 300uk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc622.324uk
dc.relation.references1. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв /О.Т.Лісовенко, О.А.Руденко-Грицюк, і ін. – К.: Наукова думка, 2000. – 280 с.uk
dc.relation.references2. І.Стадник, О.Лісовенко. Вплив інтенсивного замішування на швидкість дозрівання тіста // Тези 8-ї наукової конференції Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюя (11-12 травня 2004р). – Тернопіль: ТДТУ, 2004. – С. 140.uk
dc.relation.references3. Горячева А.Ф., Щербатенко В.В. Влияние степени механической обработки теста при его замесе на качество хлеба // Хлебопекарная нромишленость. – 1961. – № 1. – С. 1-5.uk
dc.relation.referencesen1. Tekhnolohichne obladnannia khlibopekarskykh i makaronnykh vyrobnytstv /O.T.Lisovenko, O.A.Rudenko-Hrytsiuk, i in, K., Naukova dumka, 2000, 280 p.uk
dc.relation.referencesen2. I.Stadnyk, O.Lisovenko. Vplyv intensyvnoho zamishuvannia na shvydkist dozrivannia tista, Tezy 8-yi naukovoi konferentsii Ternopilskoho derzhavnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia (11-12 travnia 2004r), Ternopil: TDTU, 2004, P. 140.uk
dc.relation.referencesen3. Horiacheva A.F., Shcherbatenko V.V. Vliianie stepeni mekhanicheskoi obrabotki testa pri eho zamese na kachestvo khleba, Khlebopekarnaia nromishlenost, 1961, No 1, P. 1-5.uk
dc.identifier.citationenKhomiak O. (2014) Vplyv mekhanichnoi dii na tisto pry zamishuvanni na vylkovii tistomisylnii mashyni marky IBIS MW 300 [Effect of mechanical operation in dough while mixing on forklift kneading machine mark MW 300]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 28-29 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.contributor.affiliationTernopil Ivan Pul’uj National Technical Universityuk
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“uk
dc.citation.volume1uk
dc.citation.spage28uk
dc.citation.epage29uk
dc.citation.conferenceⅦ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“uk
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.