Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12835
Назва: | Основні вимоги до експлуатаційних характеристик дріжджанок |
Інші назви: | Main performance requirements of yeast |
Автори: | Ониськів, В. Onyskiv, V. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
Бібліографічний опис: | Ониськів В. Основні вимоги до експлуатаційних характеристик дріжджанок / В. Ониськів // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 5-6. — (Обладнання харчових виробництв). |
Bibliographic description: | Onyskiv V. (2014) Osnovni vymohy do ekspluatatsiinykh kharakterystyk drizhdzhanok [Main performance requirements of yeast]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 5-6 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Конференція/захід: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Том: | 1 |
Дата публікації: | 24-кві-2014 |
Дата внесення: | 27-лют-2016 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 24-25 квітня 2014 року 24-25 April 2014 |
УДК: | 663.53.531 |
Теми: | дріжджі бродіння розмноження yeast fermentation propagation |
Діапазон сторінок: | 5-6 |
Початкова сторінка: | 5 |
Кінцева сторінка: | 6 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12835 |
Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014 |
Перелік літератури: | 1. Українець А. Спиртова галузь на шляху до інноваційного розвитку/А.Українець, Л. Хомічак, П. Шиян, С. Олійнічук // Харчова і переробна промисловість. – 2007. -№12. 2. Шиян П.Л., Сосницький В.В., Олійнічук С.Т “Інноваційні технології спиртової промисловості” – Київ, 2010, -503с. 3. Загальні технології харчових виробництв: підруч./ В.А. Домарецький, П.Л. Шиян, М.М. Калакура, Ф.Л. Романенко, Л.М. Хомічак, О.О. Василенко, І.В. Мельник, Л.М. Мельник.: Університет ‹‹ Україна ››, 2010. – 814 с. |
References: | 1. Ukrainets A. Spyrtova haluz na shliakhu do innovatsiinoho rozvytku/A.Ukrainets, L. Khomichak, P. Shyian, S. Oliinichuk, Kharchova i pererobna promyslovist, 2007. -No 12. 2. Shyian P.L., Sosnytskyi V.V., Oliinichuk S.T "Innovatsiini tekhnolohii spyrtovoi promyslovosti" – Kyiv, 2010, -503p. 3. Zahalni tekhnolohii kharchovykh vyrobnytstv: pidruch./ V.A. Domaretskyi, P.L. Shyian, M.M. Kalakura, F.L. Romanenko, L.M. Khomichak, O.O. Vasylenko, I.V. Melnyk, L.M. Melnyk., Universytet ‹‹ Ukraine ››, 2010, 814 p. |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conf_2014v1_Onyskiv_V-Main_performance_requirements_5-6.pdf | 280,81 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Conf_2014v1_Onyskiv_V-Main_performance_requirements_5-6.djvu | 36,3 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Conf_2014v1_Onyskiv_V-Main_performance_requirements_5-6__COVER.jpg | 179,74 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.