Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12835

Tytuł: Основні вимоги до експлуатаційних характеристик дріжджанок
Inne tytuły: Main performance requirements of yeast
Authors: Ониськів, В.
Onyskiv, V.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Cytat: Ониськів В. Основні вимоги до експлуатаційних характеристик дріжджанок / В. Ониськів // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 5-6. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Onyskiv V. (2014) Osnovni vymohy do ekspluatatsiinykh kharakterystyk drizhdzhanok [Main performance requirements of yeast]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 5-6 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Konferencja/wydarzenie: Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Tom: 1
Data wydania: 24-kwi-2014
Date of entry: 27-lut-2016
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014
UDC: 663.53.531
Słowa kluczowe: дріжджі
бродіння
розмноження
yeast
fermentation
propagation
Zakres stron: 5-6
Główna strona: 5
Strona końcowa: 6
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12835
Właściciel praw autorskich: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
Wykaz piśmiennictwa: 1. Українець А. Спиртова галузь на шляху до інноваційного розвитку/А.Українець, Л. Хомічак, П. Шиян, С. Олійнічук // Харчова і переробна промисловість. – 2007. -№12.
2. Шиян П.Л., Сосницький В.В., Олійнічук С.Т “Інноваційні технології спиртової промисловості” – Київ, 2010, -503с.
3. Загальні технології харчових виробництв: підруч./ В.А. Домарецький, П.Л. Шиян, М.М. Калакура, Ф.Л. Романенко, Л.М. Хомічак, О.О. Василенко, І.В. Мельник, Л.М. Мельник.: Університет ‹‹ Україна ››, 2010. – 814 с.
References: 1. Ukrainets A. Spyrtova haluz na shliakhu do innovatsiinoho rozvytku/A.Ukrainets, L. Khomichak, P. Shyian, S. Oliinichuk, Kharchova i pererobna promyslovist, 2007. -No 12.
2. Shyian P.L., Sosnytskyi V.V., Oliinichuk S.T "Innovatsiini tekhnolohii spyrtovoi promyslovosti" – Kyiv, 2010, -503p.
3. Zahalni tekhnolohii kharchovykh vyrobnytstv: pidruch./ V.A. Domaretskyi, P.L. Shyian, M.M. Kalakura, F.L. Romanenko, L.M. Khomichak, O.O. Vasylenko, I.V. Melnyk, L.M. Melnyk., Universytet ‹‹ Ukraine ››, 2010, 814 p.
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi