Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12835

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОниськів, В.uk
dc.contributor.authorOnyskiv, V.uk
dc.coverage.temporal24-25 квітня 2014 рокуuk
dc.coverage.temporal24-25 April 2014uk
dc.date.accessioned2016-02-27T09:56:16Z-
dc.date.available2016-02-27T09:56:16Z-
dc.date.created2014-04-24uk
dc.date.issued2014-04-24uk
dc.identifier.citationОниськів В. Основні вимоги до експлуатаційних характеристик дріжджанок / В. Ониськів // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 5-6. — (Обладнання харчових виробництв).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12835-
dc.format.extent5-6uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“uk
dc.subjectдріжджіuk
dc.subjectбродінняuk
dc.subjectрозмноженняuk
dc.subjectyeastuk
dc.subjectfermentationuk
dc.subjectpropagationuk
dc.titleОсновні вимоги до експлуатаційних характеристик дріжджанокuk
dc.title.alternativeMain performance requirements of yeastuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc663.53.531uk
dc.relation.references1. Українець А. Спиртова галузь на шляху до інноваційного розвитку/А.Українець, Л. Хомічак, П. Шиян, С. Олійнічук // Харчова і переробна промисловість. – 2007. -№12.uk
dc.relation.references2. Шиян П.Л., Сосницький В.В., Олійнічук С.Т “Інноваційні технології спиртової промисловості” – Київ, 2010, -503с.uk
dc.relation.references3. Загальні технології харчових виробництв: підруч./ В.А. Домарецький, П.Л. Шиян, М.М. Калакура, Ф.Л. Романенко, Л.М. Хомічак, О.О. Василенко, І.В. Мельник, Л.М. Мельник.: Університет ‹‹ Україна ››, 2010. – 814 с.uk
dc.relation.referencesen1. Ukrainets A. Spyrtova haluz na shliakhu do innovatsiinoho rozvytku/A.Ukrainets, L. Khomichak, P. Shyian, S. Oliinichuk, Kharchova i pererobna promyslovist, 2007. -No 12.uk
dc.relation.referencesen2. Shyian P.L., Sosnytskyi V.V., Oliinichuk S.T "Innovatsiini tekhnolohii spyrtovoi promyslovosti" – Kyiv, 2010, -503p.uk
dc.relation.referencesen3. Zahalni tekhnolohii kharchovykh vyrobnytstv: pidruch./ V.A. Domaretskyi, P.L. Shyian, M.M. Kalakura, F.L. Romanenko, L.M. Khomichak, O.O. Vasylenko, I.V. Melnyk, L.M. Melnyk., Universytet ‹‹ Ukraine ››, 2010, 814 p.uk
dc.identifier.citationenOnyskiv V. (2014) Osnovni vymohy do ekspluatatsiinykh kharakterystyk drizhdzhanok [Main performance requirements of yeast]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 5-6 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.contributor.affiliationTernopil Ivan Pul’uj National Technical Universityuk
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“uk
dc.citation.volume1uk
dc.citation.spage5uk
dc.citation.epage6uk
dc.citation.conferenceⅦ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“uk
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.