Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12820
| Tytuł: | Класифікація соусів |
| Inne tytuły: | Classification of sauces |
| Authors: | Тимощук, Н. Tymoschuk, N. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pul,uj National Technical University |
| Bibliographic description (Ukraine): | Тимощук Н. Класифікація соусів / Тимощук Н. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 294-295. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
| Bibliographic description (International): | Tymoschuk N. (2015) Klasyfikatsiia sousiv [Classification of sauces]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 294-295 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅷ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Journal/kolekcja: | Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Tom: | 1 |
| Data wydania: | 23-kwi-2015 |
| Date of entry: | 26-lut-2016 |
| Wydawca: | ТНТУ TNTU |
| Place edycja: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 23-24 квітня 2015 р. 23-24 April 2015 |
| UDC: | 664.85.55 |
| Słowa kluczowe: | соус майонез сальса песто сацебелі чатні sauce mayonnaise salsa pesto satsebeli chutney |
| Zakres stron: | 294-295 |
| Główna strona: | 294 |
| Strona końcowa: | 295 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12820 |
| Typ zawartości: | Article |
| Występuje w kolekcjach: | VІІІ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2015) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Conf_2015v1_Tymoschuk_N-Classification_of_sauces_294-295.pdf | 482 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| Conf_2015v1_Tymoschuk_N-Classification_of_sauces_294-295.djvu | 32,47 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| Conf_2015v1_Tymoschuk_N-Classification_of_sauces_294-295__COVER.jpg | 190,76 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi