このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12820

Tytuł: Класифікація соусів
Inne tytuły: Classification of sauces
Authors: Тимощук, Н.
Tymoschuk, N.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul,uj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Тимощук Н. Класифікація соусів / Тимощук Н. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 294-295. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Tymoschuk N. (2015) Klasyfikatsiia sousiv [Classification of sauces]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 294-295 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Konferencja/wydarzenie: Ⅷ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Tom: 1
Data wydania: 23-kwi-2015
Date of entry: 26-lut-2016
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 23-24 квітня 2015 р.
23-24 April 2015
UDC: 664.85.55
Słowa kluczowe: соус
майонез
сальса
песто
сацебелі
чатні
sauce
mayonnaise
salsa
pesto
satsebeli
chutney
Zakres stron: 294-295
Główna strona: 294
Strona końcowa: 295
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12820
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:VІІІ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2015)



Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.