Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12820
タイトル: | Класифікація соусів |
その他のタイトル: | Classification of sauces |
著者: | Тимощук, Н. Tymoschuk, N. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pul,uj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Тимощук Н. Класифікація соусів / Тимощук Н. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 294-295. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description (International): | Tymoschuk N. (2015) Klasyfikatsiia sousiv [Classification of sauces]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 294-295 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Conference/Event: | Ⅷ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Volume: | 1 |
発行日: | 23-4月-2015 |
Date of entry: | 26-2月-2016 |
出版者: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 23-24 квітня 2015 р. 23-24 April 2015 |
UDC: | 664.85.55 |
キーワード: | соус майонез сальса песто сацебелі чатні sauce mayonnaise salsa pesto satsebeli chutney |
Page range: | 294-295 |
Start page: | 294 |
End page: | 295 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12820 |
Content type: | Article |
出現コレクション: | VІІІ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2015) |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
Conf_2015v1_Tymoschuk_N-Classification_of_sauces_294-295.pdf | 482 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
Conf_2015v1_Tymoschuk_N-Classification_of_sauces_294-295.djvu | 32,47 kB | DjVu | 見る/開く | |
Conf_2015v1_Tymoschuk_N-Classification_of_sauces_294-295__COVER.jpg | 190,76 kB | JPEG | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。