Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12820
Record completo di tutti i metadati
Campo DC | Valore | Lingua |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тимощук, Н. | uk |
dc.contributor.author | Tymoschuk, N. | uk |
dc.coverage.temporal | 23-24 квітня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 23-24 April 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2016-02-26T20:43:19Z | - |
dc.date.available | 2016-02-26T20:43:19Z | - |
dc.date.created | 2015-04-23 | uk |
dc.date.issued | 2015-04-23 | uk |
dc.identifier.citation | Тимощук Н. Класифікація соусів / Тимощук Н. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 294-295. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12820 | - |
dc.format.extent | 294-295 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
dc.subject | соус | uk |
dc.subject | майонез | uk |
dc.subject | сальса | uk |
dc.subject | песто | uk |
dc.subject | сацебелі | uk |
dc.subject | чатні | uk |
dc.subject | sauce | uk |
dc.subject | mayonnaise | uk |
dc.subject | salsa | uk |
dc.subject | pesto | uk |
dc.subject | satsebeli | uk |
dc.subject | chutney | uk |
dc.title | Класифікація соусів | uk |
dc.title.alternative | Classification of sauces | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 664.85.55 | uk |
dc.identifier.citationen | Tymoschuk N. (2015) Klasyfikatsiia sousiv [Classification of sauces]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 294-295 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Pul,uj National Technical University | uk |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
dc.citation.volume | 1 | uk |
dc.citation.spage | 294 | uk |
dc.citation.epage | 295 | uk |
dc.citation.conference | Ⅷ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
È visualizzato nelle collezioni: | VІІІ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2015) |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
Conf_2015v1_Tymoschuk_N-Classification_of_sauces_294-295.pdf | 482 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
Conf_2015v1_Tymoschuk_N-Classification_of_sauces_294-295.djvu | 32,47 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
Conf_2015v1_Tymoschuk_N-Classification_of_sauces_294-295__COVER.jpg | 190,76 kB | JPEG | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.