Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12808

Tytuł: Стабілізація пігментного комплексу при переробці столового буряку
Inne tytuły: Stabilization pigment complex in the processing of beet
Authors: Галушка, І.
Galushka, I.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul'uj National Technical University
Cytat: Галушка І. Стабілізація пігментного комплексу при переробці столового буряку / Галушка І. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 280. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description: Galushka I. (2015) Stabilizatsiia pihmentnoho kompleksu pry pererobtsi stolovoho buriaku [Stabilization pigment complex in the processing of beet]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 280 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Konferencja/wydarzenie: Ⅷ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Tom: 1
Data wydania: 23-kwi-2015
Date of entry: 26-lut-2016
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 23-24 квітня 2015 р.
23-24 April 2015
UDC: 664.8.03
935.11
Słowa kluczowe: пігменти
червоний буряк
бетанін
pigments
red beets
betanin
Zakres stron: 280
Główna strona: 280
Strona końcowa: 280
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12808
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:VІІІ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2015)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi